Nooit meer stank op de wc met Geberit DuoFresh

Nooit meer stank op de wc met Geberit DuoFresh

Om de toiletgang zo comfortabel en hygiënisch mogelijk te maken, zijn er afgelopen decennia allerlei noviteiten ontwikkeld. Maar wat nog niet gelukt is, is om poep niet te laten stinken. Uit eerder verricht onderzoek door Geberit blijkt, dat we daar tot op de dag van vandaag last van hebben. Maar stank hoeft helemaal geen issue meer te zijn. Want al in 2011 introduceerden de Zwitsers de Geberit DuoFresh; het toiletsysteem dat ervoor zorgt dat poep niet meer stinkt.

Stank hoeft niet te stinken

Mensen ervaren vervelende emoties bij stank, ze schamen zich, vinden het vervelend andermans luchten te ruiken en proberen deze vieze geuren op verschillende manieren te camoufleren. Maar stank is niet onhygiënisch en je wordt er ook niet ziek van. Dankzij het DuoFresh toiletsysteem hoef je je niet meer te schamen voor je geur en heb je controle over de geuren in je huis of op het werk.

Met Geberit DuoFresh toiletsysteem hoeft stank op de wc niet meer te stinken.

Het DuoFresh toiletsysteem van Geberit zorgt ervoor dat poep niet meer stinkt. Het inbouwreservoir van het toilet bevat een actief filter. Dit filter verwijdert de vieze luchtjes direct uit de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd en komt geurloos weer in de toiletruimte terecht. Door een toiletblokje achter de bedieningsplaat te doen, heb je bovendien bij elke spoeling fris water. Zo kan je met een gerust hart het toilet achterlaten voor de volgende gebruiker. Wil je zelf ook geen last meer hebben van vieze toiletluchtjes? Ga naar de site stankhoeftniettestinken of vraag hieronder een brochure met informatie aan. Bekijk in het filmpje alvast hoe DuoFresh precies werkt.

Brochure over Nooit meer stank op de wc met Geberit DuoFresh aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP