Villeroy & Boch

Badkamer & Wellness producten

Nieuw toilet? Villeroy & Boch helpt je bij je keuze

Hoe richt je de toiletruimte in? Voor welk toilet kies je? Wat zijn de mogelijkheden? Comfort en hygiëne zijn ontzettend belangrijk en ook het design doet ertoe. Het toilet moet vooral comfortabel en gemakkelijk schoon te maken zijn. Maar hoe kies je dan het juiste toilet? En waarin onderscheiden toiletten zich eigenlijk? Bij Villeroy & Boch weet je zeker dat je goed zit. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij. 

Water besparen 

Met het nieuwe revolutionaire TwistFlush spoelsysteem spoel je het toilet in één keer grondig schoon met een krachtige draaikolk van water. Kostbaar water wordt hierdoor bespaard. Ook is er maar 4,5 liter nodig voor een grote spoeling en slechts 3 liter voor een kleine (afhankelijk van de installatie). Een duurzame keuze dus. De TwistFlush spoeling zit op de Subway 3.0 en Universo toiletten.


Toilet: Subway 3.0 met TwistFlush spoeling

Design

Let bij de keuze van het toilet op de andere vormen in je badkamer. Kies een design wat daarbij aansluit: rond, ovaal of hoekig. Bij Villeroy & Boch heb je keuze uit verschillende designs. Ronde toiletten hebben een fijn zitcomfort en zijn daardoor populair. Hoekige toiletten hebben weer een moderne, strakke uitstraling.


Toilet: Venticello

Hygiëne 

Door de DirectFlush technologie hebben de meeste toiletten van Villeroy & Boch geen spoelrand, zoals het Avento toilet. Dit is een hygiënische keuze. Vuil kan zich niet hechten onder de rand. Na elke spoeling weet je zeker dat het toilet volledig gespoeld is, waardoor ook vieze geurtjes worden verminderd. Ook is er een keuze in zittingen die je kan afstemmen op je eigen smaak.


Toilet: Avento met DirectFlush spoeling

Kleuren

De meeste toiletten zijn verkrijgbaar in glanzend wit voor een strak en schone uitstraling. Wil je een statement maken? Kies dan voor een gekleurd toilet. De toiletten Subway 2.0, O.novo en Memento 2.0 zijn naast glanzend wit ook verkrijgbaar in de kleuren Ebony (zwart), Almond (beige), Grafiet (grijs), Pergamon (crème) en Stone White (mat wit).


Toilet: Subway 2.0 in Ebony

Schoonmaakgemak 

Hoe gladder het oppervlak van het toilet, des te kleiner de kans dat kalk en vuil zich hechten. Villeroy & Boch heeft hiervoor speciale lagen die aangebracht kunnen worden op het toilet. De CeramicPlus-toplaag zorgt ervoor dat het spoelwater direct omgezet wordt in druppels. Hierdoor heeft kalkafzetting geen kans en wordt het vuil dankzij de druppels beter weggespoeld. In combinatie met de innovatieve glazuurlaag AntiBac wordt de groei van bacteriën nog eens met 99,9% verminderd. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

Ook handig om te lezen: De hygiëne gids


Toilet: Finion

Het perfecte plaatje 

Villeroy & Boch heeft veel complete badkamercollecties met toiletten, wastafels, baden en meubels. Door één collectie te kiezen, kun je ook het toilet in de badkamer helemaal laten aansluiten bij de stijl van het overige sanitair. Zoals dit rechthoekige Memento 2.0 toilet met bijbehorende rechthoekige wastafel. Zo wordt jouw badkamer mooi één geheel.


Toilet: Memento 2.0

Bezoek ook eens de website van Villeroy & Boch voor meer inspiratie voor je toiletruimte

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen