Mat wit trend in de badkamer

In de badkamer is een mat witte afwerking één van de trends van dit moment. Badkamermeubels, wastafels, toiletten en douchevloeren in een matwitte tint hebben een chique uitstraling en zijn een mooie toevoeging aan de inrichting. De nieuwste mat witte keramieke producten sluiten hier mooi bij aan. 

 

Geberit iCon wastafel matwit

Een witte matte finish is in het nieuwe Geberit assortiment volop aanwezig. Bedieningsplaten en badkamermeubels, zoals de iCon wastafelonderkasten, zijn verkrijgbaar in matwit. Voor materialen als composiet of kunststof is het ook al mogelijk om wastafelmeubels en douchevloeren in een zacht witte look te kiezen. Door de toevoeging van matwit keramiek aan het Geberit assortiment wordt ook voor de wc en de wastafel een eigentijdse look geboden, als alternatief voor het zo herkenbare hoogglans keramiek. 

Geberit iCon 

Een matte afwerking heeft een chique uitstraling en zorgt voor een rustig aanzicht. In een eigentijds, minimalistisch badkamerontwerp waar al veel matte materialen zijn toegepast, matcht een hoogglans keramisch toilet vaak niet. Vanaf nu kan de gehele toiletcombinatie – bedieningsplaat en keramiek – uitgevoerd worden in fraai matwit. 

Meer informatie is te vinden op: www.geberit.nl 

BROCHURE AANVRAGEN

Geberit badkamer magazine -
Geberit badkamer magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen