Inloopdouches: voorbeelden en inspiratie

Wil je graag een inloopdouche in de badkamer en ben je op zoek naar voorbeelden en producten die nodig zijn voor een inloopdouche? Dan helpt UW Badkamer je graag op weg. De redactie ging met veel plezier op zoek naar functionele en stijlvolle producten voor inloopdouches voor elke smaak.

Als er één badkamertrend de schoonheidsprijs verdient, dan is het wel de inloopdouche. deze geeft elke badkamer een luxe- en ruime uitstraling en maakt douchen tot pure verwennerij. Het gebruik van glazen douchewanden en minimale profielen vergroot het ruimtelijke gevoel in de badkamer. Deze glaspanelen kunnen direct op de vlakke douchevloer of –bak worden geplaatst. Vergeet de diepe douchebakken van vroeger: de moderne uitvoeringen zijn extra vlak zodat er nauwelijks een opstap is. De douchegoten zijn puur design: van bijna onzichtbare afvoeren in de wand of onder de douchevloer tot langwerpige douchegoten, hoekmodellen en ultrasmalle goten.

Ook de douchegarnituur is belangrijk: hoe breder de straal, des te meer je geniet. Vaak wordt er bij de inloopdouche gekozen voor een regendouche die in de wand is bevestigd of voor een brede inbouw plafonddouche. Ook zie je steeds vaker een dubbele douche: de zogenaamde “wasstraat”. Een praktische en stijlvolle oplossing voor mensen die graag veel bewegingsruimte willen onder de douche. Met een inloop van links en rechts kan je zelfs met het hele gezin douchen. Mogelijkheden genoeg om een unieke doucheopstelling te creëren, die naadloos aansluit op jouw persoonlijke woonstijl en wensen.

Inloopdouche met wandafvoer van Geberit
Inloopdouche met wandafvoer van Geberit

Inloopdouche met smalle douchegoot Aco ShowerDrain S Line
Inloopdouche met smalle douchegoot Aco ShowerDrain S Line

Inloopdouche Axor Philippe Starck Shower Collection Hansgrohe
Plafond-douche en douchegarnituur Axor Philippe Starck Shower Collection van Hansgrohe

Inloopdouche Villeroy & Boch vlakke douchebak Futurion Flat
Villeroy & Boch vlakke douchebak Futurion Flat

Villeroy & Boch inloopdouche met douchevloer Squaro

Villeroy & Boch inloopdouche met vlakke douchevloer Squaro Super Flat

Inspiratie en informatie

Meer informatie en inspiratie over inloopdouches bij "product in beeld" en op onze inspiratie-borden op Pinterest of bezoek eens de inspiratie-site UW-woonidee.nl  Bestel via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Bewaren

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen