pinterest
Hygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera

Hygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera

Gemiddeld brengen we 90 tot 110 uur per jaar op het toilet door; lang genoeg om het comfort op deze plek te vergroten. Met de nieuwe Aquaclean Mera douchewc Classic en Comfort van Geberit trakteer je jezelf op een gevoel van frisheid en hygiëne, ook na het toiletbezoek.

De nieuwe douchewc's van Geberit

De Geberit AquaClean Mera douchewc reinigt je onderlichaam met water en biedt een hoog comfortniveau. Deze douchewc is nu verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Classic en Comfort. Beiden voorzien van dezelfde elegante vormgeving.

FotoHygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera
Met deze douchewc kom je niet voor een onaangenaam koude verrassing te staan: het warmwatersysteem bestaat uit een combinatie van een permanente waterstroomverwarmer en boiler. Dit zorgt voor een snelle toevoer van water op lichaamstemperatuur en voorkomt dat de watertemperatuur te snel daalt.
FotoHygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera
De WhirlSpray douchetechnologie maakt gebruik van twee sproeimonden en zorgt voor een doelgerichte en aangename reiniging dankzij een pulserende, verfijnde douchestraal. De aparte ladydouche heeft een hele zachte, luchtige douchestraal voor een zachte reiniging en wordt hygiënisch beschermd als deze niet wordt gebruikt.

De comfort uitvoering heeft een naderingssensor waardoor een discreet licht, het verwarmingssysteem en de wc-deksel worden gactiveerd

FotoHygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera
De Comfort uitvoering biedt extra comfortfuncties, zoals discreet licht dat door een naderingssensor wordt geactiveerd. Deze verlichting helpt je 's nachts te oriënteren. De wc-deksel opent automatisch als je nadert en je hoeft deze dus niet op te tillen – handig en hygiënisch. De naderingsensor activeert tevens het verwarmingssysteem van de ergonomische wc-zitting. Foto - Aquaclean Mera Comfort Chrome

Een bijzonder voordeel van al deze functies is dat ze in ruststand vrijwel geen elektriciteit verbruiken.

FotoHygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera 
Het Classic model heeft een uiterst effectieve, geluidsarme luchtzuivering, een intelligente warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee je de verschillende functies intuïtief en naar eigen voorkeur kunt bedienen. Foto - Aquaclean Mera Classic Chrome

Randloze keramiek

FotoHygiëne & frisheid op het toilet met de nieuwe Geberit Mera

Een ander bijzonder aspect is de asymmetrische geometrie van de randloze keramiek. Dit vormt de basis van de innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, die het mogelijk maakt het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen met slechts één spoelopening aan de zijkant. Onbereikbare zones zijn er nauwelijks, omdat randen en hoeken volledig overbodig zijn gemaakt.

En wie zei dat een afstandsbediening slechts een speeltje is? Niet alleen kan je alle gegevens met één hand intuïtief invoeren, via de display op de achterzijde wijzig je ook eenvoudig een van de vier gebruikersprofielen.

De Geberit AquaClean Mera Classic en Comfort douchewc is verkrijgbaar via de installateur en bij sanitairspeciaalzaken. Vind hier een verkooppunt in de buurt

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen