pinterest
Houd jij ook zo van douchen?

Houd jij ook zo van douchen?

Houd jij ook zo van douchen en het liefst in een ruime én stijlvolle inloopdouche? Dan is er nieuws voor jouw badkamer! Grohe heeft een nieuw inbouwdouchesysteem geïntroduceerd: een super fraai inbouw bedieningspaneel waarmee je verschillende soorten waterstralen kan selecteren. Dit vlakke paneel zorgt ook voor meer ruimte onder de douche door de slimme installatie achter de muur. Een douche waarvan je optimaal kan genieten!

Persoonlijke douche-ervaring

Douchen is een heerlijk moment voor jezelf en dat wordt het al helemaal met de meest luxe douche van de Duitse douchespecialist. Met het SmartControl-systeem van deze douche kan je je favoriete straal activeren. Je geselecteerde watervolume wordt zelfs opgeslagen voor je volgende douchebeurt. Ideaal. Zowel de hoofddouche als de handdouche hebben twee straalsoorten voor een ontspannend en verkwikkend gevoel.

Het bedieningspaneel is niet alleen fraai om te zien, de bediening is bovendien bijzonder intuïtief.

Je doucheruimte wordt nog comfortabeler wanneer je kiest voor het nieuwe SmartControl Inbouw systeem met de Rapido Smartbox. Het bedieningspaneel is niet alleen fraai om te zien, de bediening is bovendien bijzonder intuïtief.

FotoHoud jij ook zo van douchen?

Je kan één van de straalsoorten selecteren door een knop in te drukken en het volume van de waterstraal aanpassen door aan de knop te draaien. Hiermee hebben gebruikers de volledige controle.

FotoHoud jij ook zo van douchen?

De ProGrip-knoppen zijn gemakkelijk te bedienen en voorzien van duidelijke symbolen voor de verschillende douche- of badopties. De volumeregeling van de waterstraal is volledig geïntegreerd.

Je hebt de controle over drie douche- of badvulfuncties in één systeem.

Om een handdouche en hoofddouche met twee type stralen te bedienen waren tot nu twee inbouw- en twee opbouwdelen nodig. De combinatie van de SmartControl Inbouw met de Rapido SmartBox maakt het nu een stuk eenvoudiger. Je kunt beide vanaf nu tegelijkertijd bedienen met slechts één inbouwbox en één opbouwdeel. Hierdoor heb je de controle over drie douche- of badvulfuncties in één systeem.

GROHE SmartControl Inbouw meet niet meer 43 mm vanaf de muur, ongeacht de installatiediepte van het inbouwdeel. Het muurplaatje van de GROHE SmartControl is slechts 10 mm dik. Het strakke en moderne design zorgt hierdoor voor meer ruimte in de douche. De Rapido SmartBox heeft een installatiediepte van 75 mm en past hiermee in vrijwel elke muur, ook de meeste nauwe.

Het bedieningspaneel van de GROHE SmartControl Inbouw is zowel in het rond als vierkant verkrijgbaar.

FotoHoud jij ook zo van douchen?

Het bedieningspaneel van de GROHE SmartControl Inbouw is zowel in het rond als vierkant verkrijgbaar. Daarnaast zijn er twee stijlvolle afwerkingen: klassiek chroom of moon white acrylglas. Elke variant zorgt voor een perfecte match met het interieur van de badkamer. Bovendien is het bedieningspaneel Inbouw leverbaar met één, twee of drie bedieningsknoppen plus één mengknop voor de gewenste watertemperatuur.

Altijd de juiste temperatuur: voor ultiem gemak en veiligheid

De ingebouwde GROHE TurboStat technologie zorgt het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft tijdens het douchen. Hierdoor wordt er geen water en energie verspild om de juiste temperatuur te krijgen. De thermostaat is ook uitgerust met een SafeStop knop van 38 graden Celsius en kan worden aangevuld met een extra limietstop bij 43 graden Celsius. Als het koude water stopt, wordt de waterstroom direct uitgeschakeld. Dit om risico op verbranding te voorkomen.

Meer over de functies van SmartControl zie je in het filmpje hieronder:

Houd je wel van douchen, maar gebruik je het liefst niet iedere dag shampoo? Lees de tips om je haren te wassen zonder shampoo

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen