pinterest
Geberit iCon: stijlvolle meubels voor toiletruimte

Geberit iCon: stijlvolle meubels voor toiletruimte

Steeds meer consumenten besteden extra aandacht aan een mooi ingerichte en comfortabele toiletruimte, die qua sfeer aansluit op de rest van de woning. Helaas is de ruimte van de toiletruimte vaak beperkt. Speciaal daarvoor heet de serie iCon van Geberit meubels, die ook voor de kleinere toiletruimte maximaal comfort en een doordacht design biedt.

Comfortabele toiletruimte

Geberit bewijst met de iCon fontein dat je in een kleine ruimte toch een maximum aan comfort en bewegingsvrijheid kan bereiken. De gedurfd vormgegeven wastafels (53 x 31 cm) met royale aflegruimte rechts of links vormen het functionele en artistieke middelpunt van je toiletruimte. Ook zijn er ruimtebesparende fonteinen met een breedte van 38 cm verkrijgbaar. Zo kan iedereen naar hartelust combineren met een innovatief scala aan meubels en meubelelementen en deze afstemmen op de persoonlijke wens. De meubelelementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

FotoGeberit iCon: stijlvolle meubels voor toiletruimte 

Slimme, modulaire opbouw

Bij de wastafels en fonteinen heb je keuze uit praktische onder- en zijkasten, een planchet, een open spiegelkast (dus extra bergruimte) én een sfeervolle lichtspiegel. Deze laatste kan zowel boven het fonteintje als boven dewastafel worden gemonteerd. Dankzij de slimme modulaire opbouw is er veel vrijheid in het plaatsen en indelen van de afzonderlijke elementen. Zo zijn de wastafelonderkasten logisch uit te breiden met behulp van direct aansluitende zijkasten. Naast een vak voor tijdschriften hebben deze ook een apart vak met een zwart plexiglazen bak voor gebruikte gastendoekjes. De brede wastafelonderkasten zijn voorzien van royale laden.

FotoGeberit iCon: stijlvolle meubels voor toiletruimte

Ruimtebesparend wandcloset

Natuurlijk maakt ook een toilet onderdeel uit van de serie. Geberit heeft gekozen voor een ruimtebesparend diepspoel wandcloset, waarvan de closetzitting - naar wens - met een subtiel softclose mechanisme kan worden geleverd.

Bekijk hier meer mooie badkamerseries van Geberit

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen