Home-app voor het toilet

Home-app voor het toilet

Heb jij ook zo'n hekel aan vieze luchtjes op het toilet? Met de vernieuwde DuoFresh met Home-App wordt de lucht direct uit de toiletpot verwijderd, waardoor vieze luchtjes op het toilet verleden tijd zijn. Hoe werkt het?

Regulier vieze geurtjes op het toilet met de Geberit Home-App duofresh!

Stank op het toilet is een grote ergernis voor vrijwel iedereen, de DuoFresh Module is dé oplossing. Hoe werkt het precies: de DuoFresh module wordt achter de Geberit bedieningsplaat aangebracht. Deze verwijdert onaangename geuren direct uit de toiletpot; door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Geberit Duofresh. Frisse geur uit de bedieningsplaat #toilet

Extra fris

Voor extra frisheid kan je ook gebruik maken van de Geberit toiletstick. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat, in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan met helderblauw water door. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een aangenaam schoon toilet.

De DuoFresh module is op bijna alle Geberit inbouwreservoirs toe te passen. Dus ook als je al een bestaand toilet hebt.

Regulier vieze geurtjes op het toilet met de Geberit Home-App duofresh!

Extra slimmigheidjes

Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe en daar komt ook de Geberit Home-app om de hoek kijken. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand in de buurt van de wc komt en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht aan de onderzijde van de bedieningsplaat automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden.

Geberit Home-app
Door de Home-app via bluetooth met je DuoFresh Module te connecten, kan je heel eenvoudig de sterkte van de bewegingssensor instellen, de intensiteit van de ventilator bepalen en de lichtsterkte van het oriëntatielicht aanpassen. Zo is de DuoFresh Module geheel naar eigen wens in te stellen en aan te passen aan elke situatie.

Wil je de app op je smartphone? Download deze in de app store of in de play store.

Wil je meer weten over de Geberit DuoFresh Module? Kijk op www.hetstankvrijetoilet.nl

Meer producten voor het toilet vind je hier


Brochure over Home-app voor het toilet aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP