pinterest
Geberit badkamermeubels: opbergcomfort met stijl

Geberit badkamermeubels: opbergcomfort met stijl

Voor een gevoel van ontspanning in de badkamer is een rustige, opgeruimde omgeving een eerste voorwaarde. Goed gekozen meubels vormen dan ook een onmisbaar onderdeel van de comfortabele badkamer. Geberit biedt een grote keuze aan badkamermeubels, in diverse stijlen, kleuren en prijsklassen, voor zowel de royale als de kleine badkamer.

Grote keuze badkamermeubels

De meubels van Geberit zijn qua vormgeving en maatvoering perfect afgestemd op de keramische elementen. De kleuren en materialen zijn in lijn met de actuele woontrends. Momenteel zijn - naast het altijd populaire hoogglans wit - matte grijstinten en natuurlijke houtstructuren geliefd in de badkamer. En gelukkig is de opbergruimte bij de Geberit badkamermeubels royaal te noemen. We laten je graag de mogelijkheden zien:

Uitgekiend opberggemak

De badkamermeubels bieden royale bergruimte door comfortabele lades, met overzichtelijke indelingen. Handig is de toepassing van kleinere binnenladen in de grote laden. Zo wordt de beschikbare ruimte binnen het meubel optimaal benut en heeft de gebruiker een goed overzicht.

FotoGeberit badkamermeubels: opbergcomfort met stijl

Naast de wastafelonderkasten biedt Geberit ook zijkasten en hoge kasten. De universeel vormgegeven Geberit Option spiegelkasten passen bij alle series en stijlen en vormen daarmee een goede aanvulling op het meubelassortiment. Voor verlichting in een hoge kast kan gebruik gemaakt worden van een energiebesparende, verlichtingsmodule. Deze beschikt ook over een mini-USB-kabel.

FotoGeberit badkamermeubels: opbergcomfort met stijl

Praktische magneethouders bieden een handige oplossing om kleine benodigdheden overzichtelijk binnen handbereik te houden.

FotoGeberit badkamermeubels: opbergcomfort met stijl

Bijzonder is het Geberit-assortiment van universele accessoires voor badkamermeubels. Laden kunnen worden voorzien van een praktische lade-indeling en van LED-strips voor verlichting van de inhoud van de laden.

De Geberit badkamermeubels zijn niet alleen doordacht qua design en functionaliteit. De materialen en oppervlakken zijn eveneens zeer bewust gekozen op kwaliteit. Met een garantie van maar liefst 5 jaar blijven de meubels jarenlang een aanwinst voor de badkamer. Bekijk hier meer voorbeelden...

Vraag voor meer informatie een brochure aan.

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen