Geberit AquaClean Sela: de bekroonde douchewc

Geberit AquaClean Sela: de bekroonde douchewc

De AquaClean Sela van Geberit reinigt het onderlichaam met een lichaamswarme, zachte en luchtige douchestraal. Deze toiletdouche wordt met één druk op de knop geactiveerd met een subtiele afstandsbediening of door middel van het subtiele zijpaneel van het toilet. Een ervaring van verbluffende frisheid en pure hygiëne.   

Toilet met toiletdouche AquaClean Geberit   Toilet Geberit met toiletdouche AquaClean Sela


Bekroond met prestigieuze prijzen

Onlangs werd deze nieuwe douchewc van Geberit dankzij de innovatieve technologie en het revolutionaire ontwerp bekroond met de iF Product Design Award en de Interior Innovation Award 2013. De nieuwe AquaClean Sela douchewc oogt als een normaal toilet, maar biedt toch ongekende frisheid en luxe middels de geïntegreerde douchefunctie. Het ontwerp, afkomstig van de bekende Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun, heeft de juryleden overtuigd en is door het unieke en elegante design in de prijzen gevallen. De iF Product Design Award is één van de belangrijkste ontwerpcompetities in de wereld. Uit duizenden inzendingen heeft de jury een award voor excellent design aan de Geberit AquaClean Sela toegekend. Ook is de AquaClean Sela vereerd met de Interior Innovation Award. Deze prijs wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze design awards binnen de interieurbranche.
 

Geberit AquaClean Sela
Geberit AquaClean Sela met Geberit Monolith wc reservoir

Een normaal toilet met ongekende frisheid

De juryleden van beide awards zijn vol lof over de Geberit AquaClean Sela. Ontwerper Matteo Thun heeft de douchewc een compacte elegantie gegeven, waardoor deze er als een normaal toilet uitziet, maar toch ongekende frisheid en luxe biedt. Geberit is verheugd over de awards: “Wederom blijken onze producten indrukwekkend te zijn. Niet alleen vanwege de verfijnde technologie en functionaliteit, maar ook door het elegante en eenvoudige ontwerp.”
 

Brochure over Geberit AquaClean Sela: de bekroonde douchewc aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP