Vloerstaande WC met douchefunctie van Geberit

Vloerstaande WC met douchefunctie van Geberit

Geberit heeft nu ook een vloerstaande wc met douchefunctie: de AquaClean Sela. Met dit nieuwe ontwerp is de douchewc voor iedereen toe te passen, onafhankelijk van het badkamerontwerp en van waar de afvoer zich bevindt. De Geberit AquaClean Sela ziet eruit als een normaal toilet en biedt ongekende frisheid en hygiëne. Met één druk op de knop wordt de douchefunctie geactiveerd en het onderlichaam gereinigd met lichaamswarm water.

Toilet douchewc Geberit Aquaclean Sela

Geberit AquaClean Sela vloerstaand

Niet alleen vanwege zijn geraffineerde en onzichtbare technologie is deze wc indrukwekkend, maar ook vanwege zijn design-georiënteerde ontwerp. De AquaClean Sela heeft strakke lijnen en een compacte elegantie.  De nieuwe vloerstaande douchewc is gebruiksvriendelijk en is ontworpen voor maximaal comfort: de zitting is bijzonder ergonomisch. Het slanke keramiek geeft de vloerstaande AquaClean Sela een bijzonder ruimtebesparend design.

Geberit Aquaclean Sela toiletdouche

Overtuigende technologie


De Geberit AquaClean Sela geeft je na het toiletgebruik dat unieke frisse en schone gevoel dat je ervaart na het nemen van een douche. De eenvoudig, modern en compact ontworpen douchewc is vriendelijk in het gebruik en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ook vanuit technisch oogpunt maakt de nieuwe vloerstaande douchewc een sterke indruk. Alle technische elementen en aansluitingen voor energie- en watertoevoer zijn in het keramiek geïntegreerd, zodat er geen enkele aansluitkabel of slang te zien is. De douchewc van Geberit is te bedienen met de bijbehorende slanke afstandsbediening met maar vijf knoppen of middels het zijpaneel op het toilet. Met één druk op de knop wordt de douchefunctie gestart en het onderlichaam gereinigd met lichaamswarm water. Wc papier is hiervoor niet meer nodig. De vloerstaande Geberit AquaClean Sela sluit naadloos aan op de wand en is eenvoudig te monteren en te onderhouden.

Toilet met douchewc Geberit Aquaclean Sela

   

 

De Geberit AquaClean Sela vloerstaand is beschikbaar vanaf april 2014.

Brochure over Vloerstaande WC met douchefunctie van Geberit aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP