pinterest
Geberit Aqua Clean helpt zorgbehoevenden om langer thuis te wonen

Geberit Aqua Clean helpt zorgbehoevenden om langer thuis te wonen

Ouderen willen zo lang mogelijk in thuis blijven wonen, waardoor het kiezen voor producten die de zelfredzaamheid van de zorgbehoevenden nu en in de toekomst vergroot steeds belangrijker wordt. Met de keuze voor een douchewc in de toiletruimte kan men gemakkelijker zelfstandig naar het toilet blijven gaan en blijft de privacy en de waardigheid behouden. De geïntegreerde douchefunctie van de wc reinigt het onderlichaam automatisch met lichaamswarm water, waarna de billen droog geföhnd worden. Hierdoor hoeft de gebruiker of de zorgverlener zelf geen handelingen meer te verrichten tijdens een toiletbezoek.

Naast de winst in de zelfredzaamheid biedt de volautomatische douchewc ook grote voordelen op hygiënisch gebied.

Water reinigt met zorg

Water is de beste, de meest effectieve en de zachtste methode voor het hygiënisch reinigen van het onderlichaam. Prof. Dr. med. Alexander Herold – specialist voor aandoeningen aan de endeldarm verbonden aan het gerenommeerde ‘Zentrum für Dick- und Enddarmerkrankungen’ te Mannheim in Duitsland, zegt: “Schoon water, warm of koud, is altijd de meest grondige, maar ook de meest behoedzame methode. Onjuiste hygiëne van het onderlichaam kan allergieën, huidirritaties, alsook eczeem met soms onverdraaglijke jeuk veroorzaken. Hetzelfde geldt voor onvoldoende of gebrekkige reiniging.”

Delicate reiniging met Geberit AquaClean

De Geberit AquaClean douchewc is een toilet en bidet in één; een toilet waarbij onzichtbaar een douchefunctie geïntegreerd is, die het onderlichaam met één druk op de knop van de afstandsbediening, vriendelijk reinigt met lichaamswarm water. Hierdoor hoeft de gebruiker het onderlichaam niet meer zelf te reinigen met toiletpapier. Bovendien is water zeer zacht voor de huid en uiterst hygiënisch. De nieuwste technologie op dit vlak is de WhirlSpray. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met deze innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal: de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is voor het delicaatste gedeelte van het lichaam. De Geberit AquaCleanbevat bovendien een föhn, welke het onderlichaam aangenaam droogt middels warme lucht. Op één druk op de knop na, wordt het onderlichaam gereinigd en gedroogd, zonder eigen inspanningen of die van een verzorger. Hierdoor behoudt de gebruiker zijn privacy en waardigheid in elke toiletsituatie.

www.geberit-aquaclean.nl

Informatie aanvragen bij Geberit

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen