pinterest
Geberit 300 Kids: met plezier de badkamer in

Geberit 300 Kids: met plezier de badkamer in

Het is voor kleuterleidsters of personeel van crèches ondoenlijk om alle kinderen op elk tijdstip tegelijk te helpen. Het scheelt daarom veel werk als peuters zelf naar hettoilet gaan en zelf hun handen kunnen wassen. Én het is natuurlijk ook in het belang van de ontwikkeling van het kind zelf. De Geberit 300 Kids-serie ondersteunt daarom kinderen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun lichaamsverzorging. Geberit brengt in deze serie vrolijke kinderwastafels en -closets waardoor zelfs de kleinsten zich zelfstandig kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend staat de veiligheid voorop.

Kindvriendelijke wastafel & toilet

Geberit heeft sinds kort de bekende 300-serie opgedeeld in zeven segmenten om met één serie onder één merk invulling te geven aan alle projecten in renovatie, woningbouw, utiliteit, zorg, kinderdagverblijven en scholen. De 300 Kids-serie draagt bij aan de ontwikkeling van het kind op het gebied van lichamelijke verzorging en neemt het personeel van kleuterscholen en crèches veel werk uit handen. Elk onderdeel uit de Kids-serie, van wastafel tot kraan en closet, is afgestemd op kindvriendelijkheid, zowel op het gebied van het vrolijke design als van functionaliteit.

FotoGeberit 300 Kids: met plezier de badkamer in

Het speel- en waterlandschap van de 300 Kids-serie is hét voorbeeld van hoe kinderen spelenderwijs kennismaken met lichaamsverzorging. Aan bijvoorbeeld de wastafel van maar liefst 180 cm breedte kunnen ze niet alleen leren hun handen te wassen of tanden te poetsen, maar is er ook een hoog pleziergehalte door met het water te spelen. De wastafel bestaat uit vier wasplekken op twee verschillende hoogtes. Tussen deze twee wasbakken is een tussenschot met overloopfunctie geplaatst zodat er bij verwijdering van dit tussenschot een waterstroom gecreëerd wordt, waar bijvoorbeeld met bootjes gespeeld kan worden.

Vanzelfsprekend staat ook hier de veiligheid voorop, de waskom heeft een zachte golfvorm met afgeronde hoeken. Dit geldt ook voor de kleine kinderwastafels, eveneens in golfdesign. Uniek zijn de speciaal ontwikkelde infrarode kinderkranen waarvan de bewegingssensor reageert op kinderhanden. De temperatuur van het water kan eenvoudig ingesteld worden en kent een automatische waterstop zodat er niet onnodig water wordt verbruikt.

FotoGeberit 300 Kids: met plezier de badkamer in

Als alternatief voor het arbeidsintensieve en tijdrovende werk van het legen van het potje brengt Geberit in deze Sphinx serie closets voor kinderen van alle leeftijden. De closets zijn leverbaar in de juiste hoogte voor alle leeftijden zodat kinderen veilig kunnen zitten en makkelijk kunnen opstaan. De zitring is afneembaar zodat deze makkelijk te reinigen is. Dankzij de verschillende zithoogtes en het goede zitcomfort kunnen zelfs de kleinste kinderen moeiteloos en veilig alleen naar het toilet.

Meer weten? Vraag de brochure aan of bezoek de website van Geberit om de verschillende producten uit de 300 Kids serie te bekijken

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen