Het flexibele Omega inbouwreservoir van Geberit

Het flexibele Omega inbouwreservoir van Geberit

Wil je een toilet plaatsen onder een raam, vensterbank of een schuin dak? Het nieuwe Omega inbouwreservoir van Geberit is maximaal flexibel voor elke inbouwsituatie en maakt jouw ideale badkamer-opstelling mogelijk. Het inbouwreservoir kent 3 hoogtes en kan bovendien van boven of vanaf de voorkant bediend worden.

Inbouwreservoir Omega van Geberit   Inbouwreservoir Omega van Geberit

Bediening van boven of van voren

Het Omega inbouwreservoir is speciaal ontwikkeld voor situaties met een beperkte bouwhoogte en is te combineren met elke voorwand. Het reservoir kan van achteren of van opzij aan de watertoevoer worden aangesloten en afhankelijk van de bouwsituatie kan de bedieningsplaat voor het spoelen aan de bovenkant of aan de voorkant van het reservoir gemonteerd worden. Bovendien is er geen gereedschap nodig om de bedieningsplaat te monteren.

Flexibel inbouwreservoir Omega van Geberit

Drie montagehoogtes

Het Geberit Omega inbouwreservoir kan gemonteerd worden op een hoogte van 82 cm, 98 cm of 112 cm en levert altijd een uitstekende spoeling. Een waterbesparende 2-toets spoeling gaat zuinig om met natuurlijke waterbronnen en maakt het reservoir uiterst efficiënt.

Brochure over Het flexibele Omega inbouwreservoir van Geberit aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP