pinterest
Een droombadkamer met Acanto van Geberit

Een droombadkamer met Acanto van Geberit

Is je badkamer toe aan een verbouwing? Met de nieuwe badkamerserie Geberit Acanto kan je de badkamer volledig inrichten zoals jij dat wilt. De serie bestaat uit verschillende badkamermeubels met keuze uit een uitgebreide mix aan materialen en kleuren. Deze zijn heel flexibel te combineren met het brede assortiment aan wastafels, toiletten, bidets en baden. Zo stel jij zelf je droombadkamer samen!

Veelzijdige badkamerserie voor flexibiliteit en comfort

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit

De badkamermeubels van Geberit hebben een tijdloze look en zijn gemaakt van van verschillende materialen en afwerkingen zoals glas, metaal, houtdecor en lak. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. De meubels zijn verkrijgbaar in in de kleuren wit, zwart, lava en zand. De keramische elementen van Acanto zijn karakteristiek vormgegeven met zachte, organische vormen en rechte lijnen.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit

De badkamermeubels bieden volop keuze voor een persoonlijke inrichting. Van het creëren van een wastafelopstelling met onderkast en spiegelkast tot en met het inrichten van een complete, comfortabele badkamer. Het concept biedt de vrijheid om de meubelcomponenten naar eigen wens te combineren tot een passend geheel.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit
Het concept biedt de vrijheid om de meubelcomponenten naar eigen wens te combineren tot een passend geheel. Van een wastafelopstelling met onderkast en spiegelkast tot en met het inrichten van een complete, comfortabele badkamer.

Wastafels met verschillende vormen en functies

Het keramisch assortiment van Acanto bestaat uit verschillende wastafelvarianten, waaronder ook wastafels met een dunne rand, die perfect combineren met de wastafelonderkasten. De asymmetrische wastafel met afleggedeelte aan de rechterkant biedt zowel in functionele als in esthetische zin bijzondere meerwaarde.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit
Toiletartikelen die dagelijks worden gebruikt zijn altijd binnen handbereik en de serie biedt ook voldoende opbergruimte voor grote producten.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit

Het afleggedeelte ligt iets verdiept in het keramiek, naast de waskom. Het biedt plaats aan toiletartikelen en accessoires. Ook alle andere wastafels kunnen met een onderkast worden gecombineerd. Voor de wat kleinere ruimte biedt de serie ruimtebesparende, ondiepe wastafel.

Make-up, scheerspullen en andere verzorgingsproducten zijn altijd binnen handbereik, terwijl het spiegelbeeld goed zichtbaar blijft.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit
Geberit Acanto heeft ook een bijzondere spiegelkast. Zowel de deuren als de volledige achterzijde van de binnenkant van de kast zijn voorzien van een spiegeloppervlak met verlichting.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit

De beide draaideuren zijn voorzien van aflegplateaus. Zo zijn make-up, scheerspullen en andere verzorgingsproducten altijd binnen handbereik, terwijl het spiegelbeeld goed zichtbaar blijft.

Het hangend aflegschap kan direct naast de spiegelkast geplaatst worden, maar ook op iederen andere plek in de badkamer

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit
Een hangend aflegschap met een verhoogd front oogt als een zwevend object. Dit plateau verleent de badkamer extra individualiteit en praktisch opberggemak en doet ook dienst als handdoekhouder met de optioneel te bestellen haak.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit
De hoge apothekerskast kan ook worden gebruikt als room divider. Bijvoorbeeld om het toilet of het bad of de doucheruimte te scheiden van een ander gedeelte van de badkamer.

Rimfree® closets – comfortabel en eenvoudig te reinigen

De badkamerserie biedt daarbij een wandcloset en staand closet in Rimfree®-uitvoering. Deze closets zijn eenvoudig te reinigen door het ontbreken van een spoelrand en door de gladde, gesloten oppervlakken met verdekte bevestigingen.

FotoEen droombadkamer met Acanto van Geberit

Ook de zitting draagt bij aan onderhoudsgemak: door de Quick Release-functie is de zitting eenvoudig te verwijderen van het closet voor snel en grondig reinigen. 

De nieuwe badkamerserie valt in het middelste prijssegment. Bekijk hier meer mooie badkamerproducten van Geberit

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen