Voor een stijlvolle douchevloer: betegel de douchevloergoot

Voor een stijlvolle douchevloer: betegel de douchevloergoot

Hoe mooi is het, als je de vloer van je stijlvolle inloopdouche laat doorlopen, zonder dat deze wordt onderbroken door een douchegoot? Met de nieuwe betegelbare douchevloergoot CleanLine van Geberit laat je het water ongezien in de goot verdwijnen.

CleanLine douchevloergoot

De afdekplaat van de douchegoot is in te leggen met de vloertegel, waardoor de waterafvoer opgaat in de tegelvloer en het water vrijwel onzichtbaar verdwijnt. De CleanLine douchevloergoot is bovendien eenvoudig schoon te maken.

Inloopdouche met tegelvloer. Douchevloer met betegelbare douchevloergoot CleanLine van Geberit #badkamer #inloopdouche #douchevloer #douchegoot #tegels

Geberit CleanLine betegelbare douchevloergoot

Innovatieve douchegoot

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een - in de fabriek aangebrachte - afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Een fijne gedachte!

Dankzij de nieuwe betegelbare afdekplaat kan nu ook aan de wens voldaan worden om een douchevloervloer te realiseren met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Eenvoudig in gebruik

Inloopdouche met tegelvloer. Douchevloer met betegelbare douchevloergoot CleanLine van Geberit #badkamer #inloopdouche #douchevloer #douchegoot #tegels
Net als bij de rvs douchevloergoot is de afdekplaat van de betegelbare variant met een eenvoudige beweging te verwijderen en is de geïntegreerde kamvormige haarzeef snel te reinigen. De Geberit CleanLine kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden. Dit geeft ontwerpvrijheid in de badkamer.

Gemak voor de installateur
De grootste uitdaging voor de installateur, namelijk het creëren van een permanente afdichting, is met de CleanLine eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd en kan daardoor eenvoudig verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en het beperkt het risico op lekkage tot een minimum.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de betegelbare douchevloergoot CleanLine.

Brochure over Voor een stijlvolle douchevloer: betegel de douchevloergoot aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP