Villeroy & Boch

Badkamer & Wellness producten

Badkamertrend: het vrijstaande bad

Steeds vaker wordt er bij het inrichten van de nieuwe badkamer gekozen voor een vrijstaand bad, het liefst voorzien van een waterval inloop. Design, vorm en materiaal zijn de belangrijkste items waar op gelet wordt bij de aanschaf van een bad. 

De vrijstaande baden van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch weet hier alles van. De vrijstaande baden in de Villeroy & Boch collectie zijn super comfortabel en prachtig om te zien. Daarnaast hebben ze een uniek materiaal ontwikkeld voor baden: Quaryl®. Een bad van Quaryl® is erg duurzaam, slijt nauwelijks, is van nature slipvast, voelt warm en daardoor prettig aan voor de huid en behoudt langer de temperatuur. Het niet-poreuze materiaal zorgt er bovendien voor dat vuil niet gemakkelijk kan hechten. Quaryl® is heel geschikt om strakke randen en hoeken te maken, daarom leent het zich dus ook voor de meest bijzondere designs van baden.

Voorbeelden van vrijstaande baden

Villeroy & Boch vrijstaand bad Aveo

Puur design: Aveo New Generation

Het vrijstaande bad Aveo New Generation van Villeroy & Boch is een lust voor het oog. De inspiratiebron voor de vorm van dit bad is het ei; een beschermend omhulsel en een veilige plek. Uw badkamer verandert in een oase van rust en ontspanning.

Villeroy & Boch bad Loop & Friends

Plezier voor twee: Loop & Friends

Veel (vrijstaande) baden hebben tegenwoordig een identieke rugleuning aan beide kanten en de afvoer zit bij de meeste modellen in het midden, wat het baden met zijn tweeën nog comfortabeler maakt. Zoals de baden van de Loop & Friends collectie van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bad met badmeubel Joyce en kleurrijke accessoires

Ultiem ontspannen in een whirlpool

Even echt lekker ontspannen? Laat de boel de boel en geniet van de weldadige en gezonde werking van een whirlpool. Of u nu kiest voor een indoor of een outdoor whirlpool; veel baden van Villeroy & Boch kunnen worden uitgerust met een whirlpoolsysteem, wat heel eenvoudig te bedienen is. Met een druk op de knop verdwijnt alle drukte en droom je weg tussen de bubbels!

Villeroy & Boch vrijstaand bad Squaro Edge

Vrijstaand bad Squaro Edge

Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. En wanneer je in het bad kijkt, valt er een ding op: waar is de overloop? Het bad Squaro Edge 12 heeft een systeem waarbij de overloop is geïntegreerd in de zijkant van de badkuip. Voor een natte vloer of een vervelende overloop in de rug hoef je dus niet bang te zijn. Standaard is dit systeem in het chroom of wit ingebouwd, maar er is ook de mogelijkheid om deze te combineren met een ingebouwde waterval kraan.

Villeroy & Boch vrijstaand bad La Belle

In romantische sferen met bad La Belle

Très belle! Laat je meenemen naar de tijd van de romantiek: een tijdperk van hartstocht, decoratieve ornamenten en subtiele rondingen. Het vrijstaande bad uit de collectie La Belle past hier perfect bij. Met dit bad waant je je midden in een sprookje.

Villeroy & Boch vrijstaand bad Hommage
Vrijstaand bad Hommage

Meer weten over vrijstaande baden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen