Badkamerinspiratie! Badkamer in Art Deco stijl

2018 is bij het bekende badkamermerk Villeroy & Boch het jaar van gloednieuwe badkamercollecties. De nieuwste badkamercollectie Antheus is een juweeltje: strak en modern met een klassiek jasje. Deze badkamer wil je toch gewoon?! 

Badkamercollectie Antheus

Badkamerinspiratie! Badkamer in art deco stijl met bad en badkamermeubels van Villeroy & Boch uit de Antheus badkamercollectie #villeroyboch #badkamer #badkamerinspiratie #bad #badkamermeubel

Badkamercollectie Antheus van designer Christian Haas heeft de uitstraling van tijdloze allure en een goede smaak. Dat komt door het gebruik van stijlvolle materialen zoals marmer, gepolijst roestvrijstaal van het (optionele) frame, TitanCeram en hout; ze weerspiegelen de stijl klassiekers van de moderne tijd.

De vormen van de baden en wastafels zijn strak en modern en geïnspireerd op het Bauhaus design. Je zou kunnen zeggen dat een nieuwe badkamerklassieker is geboren!

Badkamerinspiratie! Badkamer in art deco stijl met bad en badkamermeubels van Villeroy & Boch uit de Antheus badkamercollectie #villeroyboch #badkamer #badkamerinspiratie #bad #badkamermeubel

Voor deze nieuwste collectie lieten de designers zich inspireren door Art Deco. De hele lijn ademt luxe, maar ook eenvoud. Gemaakt voor mensen die stijl ook in de badkamer door willen voeren.

Badkamermeubel met ideaal ingerichte lades. Badkamercollectie Antheus van Villeroy & Boch #villeroyboch #antheus #badkamer #badkamermeubel #wastafel

En natuurlijk zijn de lades van het Villeroy & Boch badkamermeubel geschikt om tot in de perfectie in te richten. Wat een klasse! Wil je meer weten?

Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan of bezoek een verkooppunt in de omgeving

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen