Industriële look in de badkamer met Axor Front douchecollectie

De producten van Axor, het designermerk van de Duitse sanitairspecialist Hansgrohe AG, worden door een selecte groep designers, architecten en binnenhuis architecten ontwikkeld met het oog op hun visie op de badkamer als leefruimte. De collecties met verschillende duurzame oplossingen maken het leven in de badkamer mooier en comfortabeler. Samen met de Zweedse ontwerpers van het designmerk Front, dat bekend staat om haar verrassende en experimentele creaties, werd de nieuwe Axor Front douchecollectie ontworpen. Een collectie met industriële knipoog voor de douche.

Douchecollectie Axor Front

Het bijzondere ontwerp van de nieuwe douchecollectie is gebaseerd op de installatie zelf. Zo lijkt de hoofddouche op een elegante omgekeerde trechter, een vorm die in de handdouche terugkomt. Ook de slanke koperen leidingen, die normaal in de muur zitten, vertalen zich in het design, dat geribbelde koppelingsstukken meekreeg. De bedieningsgrepen zijn dan weer gestileerde ventielen.

Dat klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk is het ontwerp juist heel eenvoudig. Je kan intuïtief aan de juiste knoppen draaien, want er zijn geen ingewikkelde elektronische bedieningspanelen dus. Zo zit op de Showerpipe de bediening voor de hoofddouche op de waterpijp van de hoofddouche, en die voor de handdouche boven het verbindingselement van de handdouche. Geen vergissing mogelijk.

Industriële look in klassieke badkamer - De Axor Front douchecollectie

Douche met industriële look - Axor Front via Hansgrohe

Klassieke badkamer met industriële look door douche Axor Front via hansgrohe

Badkamer in loft - douche Axor Front via hansgrohe

Loft met zwembad. Badkamer met douche Axor Front via Hansgrohe

Loft met zwembad - douche axor Front via hansgrohe

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen