Dit is de nieuwe douchevloer van Geberit

Ben je van plan je doucheruimte aan te pakken? Een inloopdouche is de populairste keuze en daarbij past niet alleen een perfecte douchestraal, maar ook een mooie antislip douchevloer.

Anno 2021 worden douchevloeren steeds innovatiever, gemakkelijker om schoon te maken en zelfs een drempelloze toegang tot de douche is mogelijk. Dat bewijst de nieuwste douchevloer van Geberit. Deze minimalistische en strakke vloer is gemaakt uit sterk steenhars en lijkt een zwevende afvoer te hebben. Zo mooi gemaakt, dat de douchevloer dit jaar dé IF design award heeft gewonnen. 

Badkamer met inloopdouche met Geberit Olona douchevloer #inloopdouche #douche #douchevloer #badkamer #badkameridee #inspiratie #geberit

Geberit Olona douchevloer

Vloeiend 

Het mooie van de Olona van Geberit is dat de vloer zich met allerlei soorten vloer- en wandbekleding laat combineren, of het nu om tegels, mozaïek, steen of zelfs hout gaat. Ook past de Olana zich vloeiend aan de badkamervloer aan. Deze veelzijdigheid is te danken aan het strakke design in matwit.

Geberit douchevloer Olona #geberit #douchevloer #olona 

De nieuwe douchevloer bestaat uit sterk dat is vervaardigd uit steengruis, dat met kunsthars (polyester) is verstevigd. Daarna is het materiaal bestreken met een dunne gelcoat, wat aangenaam aanvoelt en niet gevoelig is voor vlekken. Het oppervlak is schoonmaakvriendelijk, antislip en verkrijgbaar in verschillende vierkante en rechthoekige formaten. 

Rond het minimalistische design van de ‘zwevende’ afvoer zit een dunne chromen ring. Het is een klein subtiel accent, dat de ronde schijf ogenschijnlijk laat zweven. Het water stroomt onder de dunne zilveren rand prachtig de afvoer in. Het eenvoudig ogende design van Geberit Olona is compromisloos in functie.

Geberit douchevloer

Installatie

Dankzij de doordachte Geberit systeemtechniek kan de vloer met weinig onderdelen snel en eenvoudig worden gemonteerd. De montagepoten voor de douchevloeren zijn, voor de aanpassing aan een ongelijke ondergrond, met de hand traploos in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in twee constructiehoogten, te weten van 6 tot 12 cm hoog of van 9 tot 21 cm hoog. Afhankelijk van de grootte steunt de douchevloer op drie of vier paar poten.

Geberit douchevloer

Voor de positionering en de uitlijning van de poten is geen gereedschap nodig. De poten worden in de daarboven liggende dwarsstrip geklikt, die op zijn beurt met dubbelzijdig kleefband aan de onderkant van de vloer wordt bevestigd.

Wil je meer weten over de douchevloeren van Geberit? Vraag hier dan vrijblijvend informatie aan of bezoek de Geberit website voor meer informatie

BROCHURE AANVRAGEN

Geberit badkamer magazine -
Geberit badkamer magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen