Geberit doucheput met RVS designroosters

Geberit doucheput met RVS designroosters

Met de RVS designroosters van Geberit krijgen vierkante doucheputten extra allure. Inloopdouches hebben vaak vierkante doucheputten, een betrouwbare en bekende manier om water via de vloer af te voeren. Door een Geberit designrooster te plaatsen op de basisunit van de Geberit doucheput, krijgt de badkamer extra allure.  Daarnaast bieden zij een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Design voor de badkamer

De rvs designroosters zijn er in 6 verschillende stijlen en ook los verkrijgbaar, wat heel handig is als je de bestaande doucheput wilt upgraden. Naast esthetiek speelt het budget even zo vaak een belangrijke rol in de keuze voor sanitaire producten. Door een rvs designrooster toe te passen op deze doucheput hoeft er niet ingeboet te worden op de esthetiek en wordt er een subtiel designelement toegevoegd aan de badkamer.

Eén basisunit, zes design opties

Bij de basisunit van de Geberit doucheput zijn diverse designroosters in verschillende stijlen verkrijgbaar. In totaal is er keuze uit 6 verschillende roosters welke allen vervaardigd zijn uit rvs. Het standaard rooster is ook beschikbaar in een vandaalbestendige uitvoering die met schroeven kan worden bevestigd voor toepassing in (semi-) openbare sanitaire ruimtes. De Geberit doucheput is onderhoudsvriendelijk; onder het rooster is een haarzeef geïntegreerd, die er heel eenvoudig uitgenomen kan worden voor het reinigen. Zo worden verstoppingen van de afvoer en de afvalwaterleidingen voorkomen.

 Geberit rvs designrooster doucheput

 

   Geberit desognrooster doucheput inloopdouche

Brochure over Geberit doucheput met RVS designroosters aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP