Bacterieloos touch-screen met Geberit Aqua Clean

Bacterieloos touch-screen met Geberit Aqua Clean

Met schone handen op de wc stimuleer je gezondheid

Na het plassen… handen wassen! Vanaf kleins af aan leer je dat handen wassen noodzakelijk is voor een goede hygiëne na het toiletbezoek. Toch gebeurt dit vaak niet grondig genoeg. Snel en onzorgvuldig je handen wassen is niet voldoende om de bacteriën waarmee je op het toilet in aanraking komt te verwijderen. Iphones, Ipads of overige mobile apparaten met een touch-screen worden vaak gebruikt tijdens het toilet bezoek maar niet schoon gemaakt na afloop. Door de warmte van het scherm is dit een ideale broedplaats voor bacteriën. Dus het is van groot belang dat je al voorafgaande aan en tijdens je toiletbezoek schone handen hebt.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat mobiele telefoons en tablets vol met toiletbacteriën zitten. Zo blijkt dat mobiele telefoons 18 maal meer levende bacteriën bevatten dan de doortrekknop van het mannentoilet. En een derde van alle mobieltjes bevat zo veel micro-organismes dat mensen er spontaan ziek van kunnen worden.

Geberit Aqua Clean   Geberit Aqua Clean badkamer

 

Behouden van schone handen tijdens toiletbezoek door de douchewc

Naast het goed en geregeld schoonmaken van de touch screens kan de schade van slechte hygiëne en de kans op griep beperkt worden door tijdens het bezoek aan het toilet schone handen te behouden. Dit kan middels een toilet waarbij het reinigen van de billen vol automatisch gebeurt door een warme waterstraal. Door de zogeheten ‘douchewc’ wordt de aanraking van de handen met het onderlichaam voorkomen. Ook het droog maken van het onderlichaam kan automatisch gebeuren door een ingebouwde föhn in douchewc’s als de Geberit AquaClean. Bacteriën op handen en daarmee touch screens spelen hierdoor een minder grote rol tijdens en na het toiletbezoek. Dit bevordert de hygiëne en een verminderde kans op griep.

 

 

Brochure over Bacterieloos touch-screen met Geberit Aqua Clean aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP