Win een exclusieve zuilwastafel & een overnachting in het slot van Villeroy & Boch

Grijp nu je kans en win met een unieke en exclusieve Octagon zuilwastafel van Villeroy & Boch ter waarde van meer dan € 6.000,- én een overnachting voor twee personen in het prachtige slot Saareck in Mettlach, het hoofdkantoor van Villeroy & Boch.
Tijdens je bezoek ga je kijken in de fabriek en wordt de dag bekroond met een bijzonder hoogtepunt: een exclusief diner in de stijlvolle zalen van het slot Saareck. Een waar genot voor het verhemelte en de zintuigen. Lees hoe je kans kan maken op deze mooie prijs!

Octagon zuilwastafel

Villeroy & Boch ontwerp Octagon zuilwastafel - ontwerper Kai Steffan

Met de exclusieve premium zuilwastafel Octagon, heeft ontwerper Kai Steffan een waar meesterwerk op het gebied van precisie en ambacht geschapen. De wastafel is gemaakt van het innovatieve materiaal TitanCeram. Met TitanCeram kunnen sanitaire producten in een uiterst precieze vormgeving met extreem dunne wanden en haarscherpe randen vervaardigd worden. Met de ontwikkeling van dit nieuwe materiaal TitanCeram heeft Villeroy & Boch weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Lees hier meer over Octagon...

Hoe maak je kans op deze prijs?

Wil jij kans maken op deze prachtige zuilwastafel en een overnachting in slot Saareck in de Duitse deelstaat Saarland? Wil je van dichtbij het ontstaan van jouw eigen Octagon zuilwastafel meemaken in het atelier van Villeroy & Boch? Vervolgens wordt je afgewerkte meesterwerk thuis bij je afgeleverd.  Klik hier om mee te doen!

Win een Villeroy & Boch Octagon zuilwastafel en een overnachting in Slot Saareck in Duitsland

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen