Stone Look douchevloeren voor een tijdloze badkamer: Excello van Villeroy & Boch

Op het gebied van douchevloeren voor de inloopdouche is met de technologie van nu echt van alles mogelijk. Super vlakke douche vloeren, met schitterende steenkleuren en met alle comfort die je maar wenst. Zo wordt je inloopdouche een highlight in iedere badkamer. Lees hieronder verder...

Douchevloer Excello Villeroy & Boch #douche #inloopdouche #douchevloer

Excello Nature White - Villeroy Boch

Nieuwste douchevloeren

De nieuwste, mineralistische douchevloeren van Villeroy & Boch zijn gemaakt van hoogwaardig acryl gecombineerd met een kern van polyurethaan, waardoor de vloeren gemiddeld 50% lichter zijn dan vergelijkbare uit minerale materialen gegoten douchevloeren. Hierdoor kan deze vloer gemakkelijk door één persoon vervoerd en geïnstalleerd worden. De verschillende Stone Look kleuren van de minimalistische Excello douchevloeren zijn uniek en in combinatie met de bijzondere afvoerdeksels zorgen ze voor een mooi effect in iedere badkamer.

Douchevloer Excello Villeroy & Boch #douche #inloopdouche #douchevloer

Excello Stone Look kleuren - Villeroy Boch

Stone Look

De Excello vormt een highlight in iedere badkamer door de mooie Stone Look kleuren: Nature Antracite, Nature Creme, Nature Grey, Nature Sand and Nature White. Daarnaast is de douchevloer ook verkrijgbaar in één van de bestaande Villeroy & Boch matte douchevloer kleuren en in een aantal glanstinten. Een persoonlijke touch kan worden aangebracht met de keuze uit één van de unieke, geborsteld roestvrijstalen afvoerdeksels. Deze zijn verkrijgbaar in een bijpassende Stone Look kleur, maar ook met een bijzonder geometrisch of organisch design.

Douchevloer Excello Villeroy & Boch #douche #inloopdouche #douchevloer

Excello Nature Creme - Villeroy Boch

Bijzondere kenmerken  

Het hoogwaardige acryloppervlak van Excello is UV- en temperatuurbestendig en heel gemakkelijk schoon te maken. De douchevloer is antislip voor een veilige grip en is bovengemiddelde geluids- en thermische geïsoleerd. Verkrijgbaar in 26 verschillende formaten en flexibel te installeren op drie verschillende manieren; vlak aansluitbare inbouw, opbouw op tegels en opbouw op sokkel. Installatie op tegels kan heel eenvoudig worden uitgevoerd met tegellijm, zonder extra versterking of basis. Er is geen opbouwframe nodig. De unieke UltraCore-technologie waarmee het materiaal wordt gemaakt, is ook nog eens super duurzaam omdat het 100% recyclebaar is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Bekijk hier meer mooie badkamerproducten van Villeroy & Boch

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen