Baden in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een bad voor de badkamer? Het plaatsen van een ligbad heeft tegenwoordig vele mogelijkheden. Vrijstaand, tegen de wand of een hoekopstelling. Een designbad, ergonomisch vormgegeven, combibad (combinatie tussen douche en bad) of luxueus bubbelbad: voor elke badkamer is een bad te vinden, ook voor kleinere ruimtes! Bovendien zijn ze er tegenwoordig in zo’n beetje elke denkbare vorm, kleur en maat. UW Badkamer helpt je graag met het vinden van het juiste bad.

Verschillende soorten baden

We hebben hieronder een overzicht gemaakt met voorbeelden van de verschillende mogelijkheden op het gebied van baden. Wil je graag meer informatie van verschillende baden-specialisten? Kijk dan bij "product in beeld" of surf ook eens naar de inspiratie-site UW-Woonidee.nl of naar onze borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie. 

Voorbeelden van baden

Vrijstaand bad van solid surface met opbergruimte - Riho Burgos
Vrijstaand bad met opbergruimte - RIHO Burgos

Villeroy & Boch geeft exclusieve luxe in de badkamer de naam: Squaro Prestige. De slanke vormen van het bad zijn te danken aan het innovatieve materiaal Quaryl®. Elke bad wordt met de hand gemaakt en afgewerkt met een lakcoating. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Dark Chestnut, Rouble Burl Wood, Satin Walnut, Yew, European Oak en Smoked Oak. Én, helemaal speciaal, de Squaro Prestige is ook leverbaar met een leren bekleding.
Villeroy & Boch Squaro Prestige van Quaryl® 

Vrijstaand ovaal bad Elaine via Jee-O
Elaine via Jee-O

Vrijstaand bad solid surface in kleur antraciet - Italiaans design via Luca Sanitair
Vrijstaand bad solid surface in kleur antraciet - Italiaans design LUVA1800A via Luca Sanitair

Baden in verschillende kleuren van Villeroy & Boch #badkamer #kleur #groen
Villeroy & Boch baden in kleur

Meer voorbeelden van baden bekijken?

Neem voor meer voorbeelden van baden en inspiratie een kijkje bij product in beeld of bezoek eens onze inspiratie-borden op Pinterest. Via onze brochure-service kan je gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BROCHURE AANVRAGEN

Villeroy & Boch -
Villeroy & Boch

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen