pinterest
Novellini Young 2.0 douchewanden

Novellini Young 2.0 douchewanden

De Young 2.0 douchewand is misschien wel de meest veelzijdige oplossing van Novellini. Alle kennis die Novellini in de loop der jaren heeft opgedaan komt samen in dit ontwerp, waarin glas de hoofdrol speelt. Deze douchewanden bieden een oplossing voor de meest uiteenlopende problemen bij een badkamerontwerp. Met de douchewanden uit de Young 2.0 serie is het mogelijk om zelfs de kleinste ruimte, bijvoorbeeld een nis of een ruimte met schuine delen, om te bouwen tot de ultieme relaxruimte.

Voor een plezierige douche-ervaring is naast de watertemperatuur en de beschikbare ruimte in de douche ook de instap van belang. De deuren uit de Young 2.0 serie kunnen volledig naar binnen en naar buiten draaien, waardoor een maximale instapruimte wordt geboden.

Young 2.0 is bovendien voorzien van scharnieren met een ingenieus liftsysteem. Hierdoor wordt de deur iets opgetild, waardoor de deuren eenvoudig openen en sluiten. Bijkomend voordeel is dat dit liftsysteem de Young 2.0 ook zeer geschikt maakt voor installatie direct op de tegelvloer. De vloer zal in dat geval iets onder afschot worden geplaatst, maar doordat de deur iets wordt opgetild bij het openen, worden de tegels niet bekrast. De installatie van de douchewand direct op de vloer zorgt er samen met de ruime instap bovendien voor dat de douchruimte eenvoudig toegankelijk is voor mensen met een hulpmiddel, zoals een rolstoel of een rollator.

De Young 2.0 serie biedt oplossingen met draai-, vouw- en schijfdeuren in vele maten. Met deze serie maakt Novellini design, gebruiksgemak en comfort voor iedereen bereikbaar.

Vraag hieronder meer informatie aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen