pinterest
Douchepaneel met zitje

Douchepaneel met zitje

Zittend genieten van een heerlijk ontspannen douche moment. Douchepaneel Line 1 van Novellini is ontworpen met een klein zitje. Het strakke witte douchepaneel is in meerder kleuren te verkrijgen en heeft een moderne uitstraling.

De douchepanelen van Novellini zijn de ideale oplossing om een douche op eenvoudige wijze te transformeren in een complete wellness omgeving. Met een paar eenvoudige ingrepen is het mogelijk om de badkamer een compleet nieuwe uitstraling te geven. Dankzij het strakke en elegante ontwerp kan het douchepaneel op veel verschillende manieren worden toegepast.

Novellini combineert Italiaans design met ultiem gebruiksgemak, zodat u maximaal kunt genieten. Boven een bad, in een douchecabine of in een inloopdouche, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien biedt een douchepaneel veel meer functionaliteit dan een standaard, traditionele mengkraan. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een douchepaneel met geïntegreerd zitje, voor een hydromassage-oplossing, voor een oplossing met lichttherapie of voor een combinatie van mogelijkheden. Met Novellini douchepanelen kunt u uw douchebelevenis volledig afstemmen op uw eigen smaak en voorkeuren.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen