Zwart in de badkamer: douchewanden met industriële look

Zwart is een krachtige, stijlvolle en luxe kleur en helemaal ‘in’ voor de badkamer. Deze nieuwste trend is geïnspireerd op de industriële look, die tegenwoordig ook weer zo mooi terug is te vinden in het interieur in de vorm van zwart stalen kozijnen.

Douchewanden Novellini 'Black Collection'

Fabrikanten komen nu met de mooiste producten. Zo spotte wij van het Italiaanse Novellini - Europees marktleider in de productie van douchewanden - een ‘Black Collection’ douchewanden. Zwart laat vormen beter uitkomen en accentueert contrasten. Zwart straalt bovendien energie en vitaliteit en dat komt goed tot uiting bij deze nieuwe douchewanden. Er is keuze uit drie producten; allemaal even elegant en stoer, maar toch net verschillend. Kies je favoriet!

# Voor de inloopdouche

Novellini douchewanden inloopdouche met zwart frame Kuadra H #inloopdouche #badkamerinspiratie #zwart #industrieel

Douchewand Kuadra H is een ode aan de stalen kozijnen van weleer. De Kuadra H inloopdouche met het nieuwe zwarte lijnenmotief, dat een geweldige look-a-like is van het industriële, stalen kozijn, maakt van elke doucheruimte een waar kunstwerk.

Novellini douchewanden inloopdouche met zwart frame Kuadra H #inloopdouche #badkamerinspiratie #zwart #industrieel

Kuadra H is in 2 varianten verkrijgbaar >> lees meer

# Glazen douchedeur met zwart frame

Badkamerinspiratie! Zwart in de badkamer met een douchewand met zwart frame van Novellini #novellini #douchewand #badkamerinspiratie#douche #badkamer

Douchedeuren Zephyros hebben een duidelijk aanwezig frame met een onderscheidend karakter: een ontwerp met lef. De bijpassende mat zwarte handgrepen en details zorgen voor een stoer uiterlijk dat perfect past bij de laatste interieurtrends.

# Glazen schuifdeur met zwart frame

Zwart in de badkamer met de douchewanden met zwarte lijnen van Novellini #douchewand #zwart #badkamer #badkamerinspiratie #novellini

Douchedeur Opera heeft strakke lijnen en een stevige structuur. Oog voor detail in de afwerking en vloeiende bewegingen bij het openen en sluiten. Schoonheid en technologie komen samen in Opera, een douchedeur die wordt gekenmerkt door een strak design.

Meer weten over deze douchewanden? Vraag hieronder informatie aan. Of bekijk hier meer douchewanden van Novellini

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen