Win een weekend Noordwijk met de nieuwe ViFresh!

Win een weekend Noordwijk met de nieuwe ViFresh!

 

Thuis een fris toilet en jij lekker uitwaaien tijdens een heerlijk weekend aan zee? Met de nieuwe ViFresh toiletten van Villeroy & Boch heb je driedubbel schoonmaakgemak: het toilet is makkelijk te reinigen door de vlakke spoelrand, de wc heeft een optionele vuilafstotende toplaag en is voorzien van een geïntegreerde toiletblokhouder. Villeroy & Boch heeft een mooie actie bij deze ViFresh toiletten. Niet alleen zijn de toiletten nu aan te schaffen met een mooie korting, je kan ook meedoen met de Villeroy & Boch Flush Challenge. Dan maak je kans op een geheel verzorgde strand break met champagne ontbijt in Noordwijk!

Villeroy & Boch ViFresh actie

Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor je hele gezin. Dat wil jij toch ook? Ontdek het Villeroy & Boch ViFresh toilet zonder spoelrand en met een geïntegreerde toiletblokhouder. De ViFresh is een geïntegreerd vakje in het keramiek van de DirectFlush Subway 2.0 wandcloset voor een eenvoudig gebruik van toiletblokjes. Het geïntegreerde vak (met kinderslot) kan eenvoudig worden gevuld zonder onhygiënische zones te hoeven aanraken. Het biedt een optimale dosering bij elke spoeling en bovendien komt er bij iedere spoeling een frisse geur vrij.

Je kan nu de toiletten met DirectFlus en ViFresh in de actieperiode van 10 april tot en met 30 juni aanschaffen met een mooie korting. Lees hier alles over deze actie.

Win! Villeroy & Boch Flush Challenge

Doe ook mee aan de Flush Challenge. Maak kans op een geheel verzorgd uitwaai-weekend in Noordwijk. Je logeert in een luxe en stijlvolle kamer in het luxe Boutique hotel Vesper. Na een lekkere dag uitwaaien ga je ’s avonds heerlijk dineren en ontvang je een geheel verzorgd 3-gangen diner. Boek je het arrangement uiterlijk tot oktober, dan dineer je in de trendy Beach club Bries. ‘s Morgens ontvang je een uitgebreid champagne ontbijt en ga je weer fris en uitgerust je nieuwe dag in. Klik op de foto om mee te doen!

Win een uitwaai-weekend met de Flush Challenge met de nieuwe ViFresh met geïntegreerde toiletblokhouder van Villeroy & Boch

Optimale hygiene en schoonmaakgemak

Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor je hele gezin. Dat wil jij toch ook? Bekijk hier de werking van de Villeroy & Boch toiletten met ViFresh en DirectFlush. Vraag hier informatie aan.

Brochure over Win een weekend Noordwijk met de nieuwe ViFresh! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP