De nieuwe ViFresh van Villeroy & Boch

De nieuwe ViFresh van Villeroy & Boch

Met de nieuwe ViFresh toiletten van Villeroy & Boch heb je driedubbel schoonmaakgemak: het toilet is makkelijk te reinigen door de vlakke spoelrand, de wc heeft een optionele vuilafstotende toplaag en is voorzien van een geïntegreerde toiletblokhouder.

Villeroy & Boch ViFresh

Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor je hele gezin. Dat wil jij toch ook? Ontdek het Villeroy & Boch ViFresh toilet zonder spoelrand en met een geïntegreerde toiletblokhouder. De ViFresh is een geïntegreerd vakje in het keramiek van de DirectFlush Subway 2.0 wandcloset voor een eenvoudig gebruik van toiletblokjes.

Toilet Villeroy & Boch met geintegreerde toiletblokhouder #badkamer #toilet #villeroyboch

Het geïntegreerde vak (met kinderslot) kan eenvoudig worden gevuld zonder onhygiënische zones te hoeven aanraken. Het biedt een optimale dosering bij elke spoeling en bovendien komt er bij iedere spoeling een frisse geur vrij.

Optimale hygiene en schoonmaakgemak

Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor je hele gezin. Dat wil jij toch ook? Bekijk hier de werking van de Villeroy & Boch toiletten met ViFresh en DirectFlush. Vraag hier informatie aan.

Brochure over De nieuwe ViFresh van Villeroy & Boch aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP