Villeroy & Boch O.novo kindvriendelijke badkamer

Villeroy & Boch O.novo kindvriendelijke badkamer

Twee badkamers in huis; één voor de ouders en één speciaal voor de kleintjes. Een eigen kinderbadkamer, welke kleuter droomt daar nou niet van? Daarom heeft Villeroy & Boch speciaal sanitair ontwikkeld voor de kinderen.

Badkamer met sanitair speciaal voor kinderen van Villeroy & Boch. O.novo innovatieve en kindervriendelijke sanitair-collectie #villeroyboch #onovo #kinderen #badkamer #kinderbadkamer #badkamerinspiratie #kleur

Innovatieve, kindervriendelijke sanitair collectie

O.novo Kids is een nieuwe badkamercollectie van Villeroy & Boch, die speciaal is ontworpen voor kinderen. De collectie bestaat uit verschillende handige badkamerproducten, zoals een kindvriendelijke drie-in-een wastafel die verspringt in hoogte, waardoor kinderen van verschillende leeftijden zelfstandig hun handjes kunnen wassen. Ook is er een veilig toilet op kinderhoogte met verschillende closets, waardoor de allerkleinste zelf naar het toilet kan. En de kleuren van de producten zijn door kinderen zelf gekozen; blauw, rood en geel. 

Badkamer met sanitair speciaal voor kinderen van Villeroy & Boch. O.novo innovatieve en kindervriendelijke sanitair-collectie #villeroyboch #onovo #kinderen #badkamer #kinderbadkamer #wastafel #kinderwastafel #badkamerinspiratie #kleur

De producten van deze O.novo Kids collectie hebben kindvriendelijke kleuren en vormen. Bij de kinder-testgroep kregen de heldere tinten blauw, geel en rood de voorkeur. Kinderen gaven aan dat deze kleuren een vrolijke sfeer creëren. De kleuren zijn bovendien erg nuttig als begeleiding in de toiletruimte; de verwijzing naar een kleur kan kinderen helpen te kiezen voor de juiste hoogte van het toilet of de wastafel.

Het kleurenconcept zien we op verschillende manieren terug in de collectie. De wastafels zijn uitgevoerd in wit en in een combinatie van een witte binnenzijde en een blauw of gele buitenkant. Ook bepaalde onderdelen van de kranen zijn leverbaar in de kleuren blauw, rood en geel. Tot slot zijn de closetzittingen beschikbaar in wit of de drie kleuren.

Ieder zijn eigen hoogte

Badkamer met sanitair speciaal voor kinderen van Villeroy & Boch. O.novo innovatieve en kindervriendelijke sanitair-collectie #villeroyboch #onovo #kinderen #badkamer #wastafel #kinderwastafel #kinderbadkamer #badkamerinspiratie #kleur

Bij het ontwerp is natuurlijk ook heel goed nagedacht over design, kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Alle producten bevatten de meest innovatieve oplossingen voor het sanitair in ruimtes waar kinderen gebruik van maken. Een van de opvallendste producten uit de O.novo Kids collectie is de drie-in-een wastafel die verspringt in hoogte. Dit is een uniek product; de eerste keramische wastafel met drie verschillende hoogtes en dieptes over de lengte van 1.30 meter.

Kinderen van verschillende leeftijden kunnen zo hun handen wassen zonder hulp

Deze wastafel is dus te gebruiken door kinderen van verschillende leeftijden, die hun handen kunnen wassen zonder hulp. Op maat gemaakte kranen zorgen ervoor dat de wastafels onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. De kranen zijn heel gebruiksvriendelijk door de opening in de hendel, waardoor zelfs de kleinsten in één beweging de waterdruk en de temperatuur zelf kunnen aanpassen. Een speciale temperatuurbegrenzer voorkomt een te hoge watertemperatuur. Dit is echt een zeer kindvriendelijk product.

Kindvriendelijke toiletten

Badkamer met sanitair speciaal voor kinderen van Villeroy & Boch. O.novo innovatieve en kindervriendelijke sanitair-collectie #villeroyboch #onovo #kinderen #badkamer #toilet #kindertoilet #kinderbadkamer #badkamerinspiratie #kleur

De collectie heeft ook zeer kindvriendelijke toiletten. Zo is er een normaal closet op de hoogte van 260 mm. Hiervoor is een ergonomisch gevormde closetzitting verkrijgbaar in de kleuren rood of blauw. Met deze verkleinende closetzitting kunnen zelfs de allerkleinste kinderen veilig zelf naar het toilet. Deze zitting kan volledig worden verwijderd en hygiënisch gereinigd.

Voor de grotere kinderen is er een wandcloset op hoogte van 350 mm, uitgevoerd met DirectFlush technologie. Het is het eerste spoelrandloze wandcloset voor kinderen, dat dus zeer grondig en snel te reinigen is. Ook bij dit closet is een bijpassende closetzitting verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen: een grote zitting, een combinatie van een grote en een kleine zitting, beide met en zonder deksel. De grote closetzitting heeft handgrepen aan de zijkant, terwijl de kleine een handvat heeft aan de voorzijde; alles dus eenvoudig en hygiënisch. De closetzittingen beschikken over een rand, die ervoor zorgt dat deze stevig blijft liggen.

Hygiëne boven alles

Bandkamer met sanitair voor kinderen. O.novo collectie van Villeroy & Boch #villeroyboch #onovo #badkamer #badkamerinspiratie #kinderen

Vooral bij kinderen is hygiëne in de toiletruimte een belangrijk item. Op verzoek kunnen alle keramische elementen van de O.novo Kids collectie uitgevoerd worden met speciale CeramicPlus afwerking, die vuilafstotend is. Zo zijn de wastafels en closet heel eenvoudig, snel en milieuvriendelijk te reinigen zonder agressieve reinigingsmiddelen. Ook AntiBac, het speciale antibacteriële glazuur van Villeroy & Boch, is toepasbaar voor zowel de keramische onderdelen als voor de closetzitting. AntiBac vermindert langdurig de aanwezigheid van bacteriën met bijna 100%.

Badkamer met sanitair speciaal voor kinderen van Villeroy & Boch. O.novo innovatieve en kindervriendelijke sanitair-collectie #villeroyboch #onovo #kinderen #badkamer #douche #kinderdouche #kinderbadkamer #badkamerinspiratie #kleur

O.novo Kids is speciaal ontworpen voor sanitaire ruimtes in kinderdagverblijven, kleuterscholen, horeca, zorg en basisscholen. De basis voor deze collectie vormden de toiletbehoeften en -vaardigheden van kinderen, maar Villeroy & Boch heeft zeker ook rekening gehouden met de praktische ervaring van verzorgers en opvoeders en de eisen van projectplanners en beslissers.

Uiteraard kunnen de producten uit de O.novo Kids collectie perfect gecombineerd worden met andere items van de O.novo serie.

Brochure over Villeroy & Boch O.novo kindvriendelijke badkamer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP