Stijlvol! Zwart toilet van Villeroy & Boch

Stijlvol! Zwart toilet van Villeroy & Boch

Let’s go black! Zwart is de kleur van veel tijdloze designklassiekers en is een grote interieurtrend voor 2019. Villeroy & Boch speelt in op deze trend en komt met de eerste zwarte douche-wc; de ViClean-I 100 Black Edition. Een stijlvol toilet om een echt statement te maken in de moderne badkamer.

Douche-wc ViClean 100 in het zwart van Villeroy & Boch #toilet

ViClean 100: zwarte douche-wc

De nieuwe ViClean is niet alleen bijzonder omdat hij zwart is, maar ook omdat de technologie in het keramiek is geïntegreerd in plaats van in de zitting. Hierdoor ziet het toilet eruit als een mooi ontworpen, normale WC. De douche-wc heeft een intuïtieve bediening, verschillende douchefuncties en ziet er minimalistisch uit, wat wordt geaccentueerd door de smalle zitting. Hij was er natuurlijk ook al in het wit; ook een mooi exemplaar in een badkamer met donkere muren en vloeren.

Douche-wc ViClean 100 van Villeroy & Boch #toilet

Mooi design met hygiënische voordelen

De hygiënische voordelen zorgen ervoor dat de douche-wc’s steeds populairder worden. Dankzij het strakke design van de innovatieve douche-wc is het toilet ook een mooi object in de badkamer. De douche-wc is van hoge kwaliteit en vervaardigd uit de beste materialen: van hoge kwaliteit keramiek voor het toilet, een zitting van robuust Duraplast met solide scharnieren van roestvrijstaal en een sproeikop van gepatenteerd Quaryl®. De sproeiers en het paneel bieden diverse sproeimogelijkheden. Dankzij de InvisibleJet-technologie is de sproeikop zo goed als onzichtbaar als deze niet actief is. LEES MEER

Douche-wc ViClean 100 van Villeroy & Boch #toilet

Meer weten? Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan of bezoek een showroom bij jou in de buurt

Brochure over Stijlvol! Zwart toilet van Villeroy & Boch aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP