Trendy nieuwe kleuren voor Primabad badkamermeubels

Greeploze badkamermeubels met perfect glijdende, luxe lades en zwevende wastafelkasten: ze bieden veel opbergruimte, doen de badkamer groter lijken en zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens heel erg mooi. PRIMABAD heeft een mooie en grote collectie met verschillende trendy en functionele badkamermeubel-lijnen die al deze kwaliteiten in zich verenigen. Voor elke smaak en iedere badkamer: groot of klein.

Deze collecties worden regelmatig uitgebreid en ge-update. De badkamermeubels van PRIMABAD waren al verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en daar zijn nu twee nieuwe trendy kleuren aan toegevoegd: Jackson Pine en Nautic Oak. Kleuren die volledig passen bij de woonmodetrends van nu.

Klik op de foto voor meer informatie over het afgebeelde badkamermeubel en om een gratis brochure aan te vragen.

Primabad badkamermeubel EXCLUSIVE in nieuwe kleur Nautic Oak

Badkamermeubel Exclusive is hier afgebeeld in de nieuwe kleur Nautic Oak en met nieuwe opleggreep.

Primabad badkamermeubel Original in nieuwe kleur Jackson Pine

Badkamermeubel Orignal is hier afgebeeld in de trendy kleur Jackson Pine. Naast de nieuwe kleuren is het kunstmarmeren wastafelblad van de succesvolle maatwerk meubellijn Original nu ook leverbaar met een tussenmaat van max. 1400 mm. tussen de beide wasbakken in.

Badkamermeubel Dreamz van Primabad in de nieuwe kleur Jackson Pine

Badkamermeubel Dreamz is hier afgebeeld met een nieuw wit glazen wastafelblad. Ook de LED verlichting in de greeplijsten is nieuw voor deze strakke badkamermeubellijn van PRIMABAD. Bekijk hier meer badkamermeubels van PRIMABAD en vraag gratis brochures aan.

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen