Techniek en design: de toiletten van nu

Techniek en design: de toiletten van nu

Ben je op zoek naar een nieuw toilet? Tegenwoordig mag het toilet gezien worden! Er zijn echt mooie exemplaren, allen knappe staaltjes van techniek en design. Ze zijn vaak onderdeel van een volledig badkamerconcept en zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Een hangend toilet is heel erg van deze tijd. Niet alleen mooi om te zien, hij neemt optisch veel minder ruimte in en de vloer is gemakkelijk schoon te maken. Het spoelmechanisme is onzichtbaar achter de wand weggewerkt en de bedieningsplaten zijn ware designproducten. Er zijn zelfs waterbesparende bedieningsplaten, platen die werken zonder ze aan te raken en spoelreservoirs met luchtreinigingssystemen.

Toiletzittingen hebben een dempingsmechanisme, zodat de bril langzaam en geruisloos op de pot belandt en het hele toilet kan in hoogte worden versteld. En wat te denken van een wc waarmee je met lauw water wordt gereinigd? Een bezoek aan het toilet is anno nu nog comfortabeler en hygiënischer dan ooit.

Klik op de foto's voor meer informatie en gratis brochures

Villeroy & Boch Direct Flush toilet
Villeroy & Boch DirectFlush-closet zonder spoelrand met spoelwaterverdeler die de toilet volledig omspoelt

Badkamer met toilet Aquaclean Mera Classic douchewc met een uiterst effectieve, geluidsarme luchtzuivering, een intelligente warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee je de verschillende functies intuïtief en naar eigen voorkeur kunt bedienen.
De nieuwste douchewc van Geberit is de Aquaclean Mera Classic. Deze heeft een uiterst effectieve, geluidsarme luchtzuivering, een intelligente warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee je de verschillende functies intuïtief en naar eigen voorkeur kunt bedienen. Lees hier meer over Aquaclean Mera

Geberit Sigma 70 bedieningsplaat toilet
Geberit Sigma 70 bedieningsplaat "touch" zonder knoppen of toetsen

Viega Visign bedieningsplaat toilet
Viega Visign vlakke vlakke inbouw bedieningsplaten met of zonder aanraking

Inspiratie en informatie

Voor meer informatie en inspiratie op het gebied van toiletten kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Bron foto boven artikel: Geberith Aquaclean


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief