Bubbelen in de spabaden van Villeroy & Boch

Bubbelen in de spabaden van Villeroy & Boch

Ben je op zoek naar een spabad voor de tuin? Kies dan voor een zuinig spabad. De nieuwste spabaden van Villeroy & Boch zijn voorzien van de JetPak II™ technologie, waardoor de baden een stuk minder energie verbruiken. Het  systeem heeft geen leidingen meer nodig achter de jets, zodat de kans op lekkage laag is. Een ander belangrijk voordeel is het warmtebehoud. Doordat het water niet meer door alle leidingen hoeft, gaat er geen warmte verloren. 

Villeroy & Boch spabad nieuw   Villeroy & Boch spabad tuin


Hoogwaardige kwaliteit en elegant design

Bij het kiezen voor een spabad voor de tuin, zijn er meerdere aspecten waar je op kan letten. Bij de twee nieuwste collecties van Villeroy & Boch, de Premium en Comfort Line, is werkelijk overal aan gedacht. Het materiaal van de spa’s staat garant voor een bovengemiddelde belastbaarheid en lange levensduur. De constructie en onderhoudsvriendelijke buitenbekleding zijn houtvrij en volledig afgesloten, waardoor vocht en ongedierte geen kans krijgen. De baden hebben een robuuste en moderne vormgeving en zijn standaard uitgerust met comfortabele nekkussens, ingebouwde buitenverlichting, centrale LED-verlichting, verlicht voet- en filtergedeelte en een sfeervolle waterval. De Premium Line beschikt over een kleurenscherm en menubesturing. De besturing kan tevens via een iPhone of iPad-app worden geregeld. En de innovatieve JetPak II™ technologie maakt de nieuwste spabaden van Villeroy & Boch de zuinigste in hun klasse.

Villeroy & Boch spabad   Villeroy & Boch spabad


Custom-made: uw persoonlijke spa

Omdat iedere gebruiker andere wensen heeft, zijn de spabaden geheel naar smaak en budget aan te vullen. Zo zijn er zestien verschillende JetPaks™ waar u eindeloos mee kunt variëren. JetPaks™ zijn de verwisselbare rugdelen voor de spa’s, waaruit de krachtige massagestralen worden gepompt.  Bij elke JetPak™ verschillen de jets van plaats en grootte, waardoor u een ander soort massage ervaart.  Naast de keuze in massagestralen biedt de collectie zes verschillende formaten baden, met drie tot acht zitplaatsen. Ook de kleur van de schaal en de buitenbekleding kunnen naar eigen smaak worden gekozen, zo ontwerpt u het spabad dat bij uw stijl past. Maak de spabeleving nog comfortabeler door middel van het optionele stereosysteem. Smarthphones en MP3-spelers kunnen hierop worden aangesloten via Bluetooth of USB.

Villeroy & Boch spabad JetPak Villeroy & Boch spabad technologie  Villeroy & Boch spabad


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan het U-TRY Experience Centre van U-SPA in Breukelen en onderga de wellness-ervaring.

Brochure over Bubbelen in de spabaden van Villeroy & Boch aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP