pinterest
De mooiste accessoires voor de inloopdouche

De mooiste accessoires voor de inloopdouche

De doucheruimte is één van de belangrijkste plekken in huis waar je vaak de dag start. Daarom verdient je douche een persoonlijke stijl met handige accessoires die ervoor zorgen dat elke douchesessie puur genieten is. 

Het ligt er natuurlijk aan hoeveel ruimte je hebt, maar ook bij een kleinere badkamer kan je nog steeds goed uitpakken met accessoires. Denk daarbij bijvoorbeeld aan multi-functionele planchetten en doucherekjes om je douchebenodigdheden kwijt te kunnen. Zo zorg je ervoor dat je elke keer alles direct binnen handbereik hebt en voel je je de koning(in) te rijk in je eigen luxe badkamer. 

Zwarte frames

De stoerste accessoires van nu zijn mat zwart. Deze kleur is populair in de badkamer en dat is niet voor niets. Zwart is een echte blikvanger in contrast met witte tegels en wit sanitair en bovendien is het een mooi alternatief voor het vele chroom dat jarenlang badkamers domineerden. En zwart past vrijwel bij iedere stijl! 

FotoDe mooiste accessoires voor de inloopdouche

De strakke en robuuste Frame accessoires van Novellini zijn niet alleen een eyecatcher door hun industriële look, ze maken van een eenvoudige glasafscheiding van je inloopdouche een multifunctionele douchewand die perfect past in de huidige trend van stoere materialen.

Mat wit

Witte accessoires zijn altijd mooi in de badkamer. Wit legt het accent op vorm en design en zorgen voor een serene, wellness-uitstraling die niet misstaat in een echte spa. De witte Frame planchetten zijn perfect om douchebenodigdheden op neer te zetten en handdoeken aan op te hangen en ze zijn ruimtebesparend, want ze zijn heel slim gemaakt.

FotoDe mooiste accessoires voor de inloopdouche

De Frames worden aan je glazen douchewand bevestigd. Daarbij kan je kiezen voor planchetten met een haak voor een handdoek, een handdoekrek of een opbergplek voor de douchewisser. En het mooie is dat de serie ook bijbehorende accessoires heeft voor bij de wastafel en in de toiletruimte. Met deze accessoires van Novellini zorg je voor eenheid in je badkamer en waan je je elke dag in een luxe hotelbadkamer.

Meer weten? Bezoek de website van Novellini of neem contact op met een verkooppunt
Wil je meer weten over de mogelijkheden van de douchewanden van Novellini? Download de digitale brochure boordevol informatie! 

Informatie aanvragen bij Novellini

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen