Inloopdouche met nog meer comfort

Met de Kuadra H Frame presenteert Novellini een volledig geïntegreerd concept voor de badkamer. Dit resulteert in een ruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en comfortabel is. Alle elementen zijn naadloos op elkaar afgestemd met als doel het comfort nog verder uit te breiden. 

Handige uitbreidingsmogelijkheden

De Novellini Kuadra H inloopdouche is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar biedt tevens een scala aan handige uitbreidingsmogelijkheden. Een van deze opties is de integratie van het Kuadra HD Frame bevestigingssysteem, compleet met een handige handdoekhouder en een praktisch planchet. Hierdoor heb je tijdens het douchen al je benodigdheden binnen handbereik. En dat draagt weer bij aan een aangename douchebeurt.

Verschillende afwerkingsopties

Wil je een op maat gemaakte inloopdouche creëren die perfect bij je badkamer past? De Novellini Kuadra H inloopdouche en de bijbehorende uitbreidingsmogelijkheden zijn verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. Dit geeft je de vrijheid om de douche volledig af te stemmen op je persoonlijke voorkeur en de stijl van je badkamer. Als je bijvoorbeeld van een industriële uitstraling houdt, kun je kiezen voor een afwerking in mat zwart of glanzend zwart chroom. Voor een meer verfijnde en luxueuze sfeer in de badkamer zijn kleuropties zoals geborsteld rood goud of glanzend goud een passende keuze.

Voor meer Novellini inspiratie kun je hieronder de brochure aanvragen!

Informatie aanvragen bij Novellini

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen