pinterest
Dreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad

Dreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad

Badkamerexpert Primabad uit Veghel is al sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van sanitair. Ontwikkeling staat immer centraal bij Primabad en dit wordt uiterst zorgvuldig gecombineerd met de speciale Primabad-eis dat elke badkamer past in de huidige trend en een unieke uitstraling heeft. Het resultaat vertaalt zich in sfeervolle, rustgevende, stijlvolle badkamermeubelen van hoge kwaliteit met zorgvuldige afwerking.

FotoDreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad
Foto: Primabad ORIGINAL lijn

De nieuwste ontwerpen badkamermeubelen ontworpen door Primabad is de greeploze serie ‘De Dreamz’. De combinatie van vooruitstekende zijpanelen en de greeploze afwerking zorgen voor een strakke en eigentijdse vormgeving. Een groot scala aan spiegels, verlichting,  kasten en wastafelbladen maakt het mogelijk uw ideale meubel samen te stellen. De luxe laden zijn voorzien van sluitdemping. De Dreamz serie is leverbaar in 7 breedtematen, 3 bladsoorten, 21 kastkleuren en 31 frontkleuren.

FotoDreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad
Foto: Primabad Dreamz lijn

Verrassend in de ORIGINAL lijn is de geïntegreerde sfeervolle LED verlichting. In alle meubellijnen speelt verlichting een belangrijke rol. Spiegels en spiegelkasten zijn mogelijk met deze ingebouwde lichtbron. De fraaie lichtopbrengst die zowel de bovenzijde als ook de onderzijde een extra dimensie geeft.

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen