Douchewanden & deuren voor de inloopdouche

Douchen zorgt voor een verfrissend en ontspannen gevoel. Alles is daar ook op gericht in de badkamer. Van ontspanning en verkwikking onder een regendouche tot de weldaad van massagejets en van luxueuze inloopdouches tot multifunctionele douchecabines. Ook de ontwikkeling van de glazen douchewanden en deuren zijn het noemen waard.

Veel glas en minimale profielen

Als één badkamertrend de schoonheidsprijs verdient, dan is het wel de inloopdouche. Deze douches zijn de afgelopen jaren steeds groter geworden. Het gebruik van veel glas en minimale profielen vergroot het gevoel van ruimtelijkheid nog eens extra. De glaspanelen zijn direct op de badkamervloer of douchebak geplaatst. De losse glaspanelen zijn verkrijgbaar in veel formaten en ze kunnen desgewenst op maat worden gemaakt. Hiermee wordt een unieke doucheopstelling gecreëerd, die naadloos aansluit op persoonlijke woonstijl en wensen.

Voorbeelden van glazen douchewanden en douchedeuren

Novellini douchewand Kuadra H #douche #douchewand

Novellini douchewand Kuadra H

Douchewand met zwart frame van Drench #badkamer #douche #douchewand

Douchewand Drench

Meer douchewanden & douchedeuren bekijken?

Meer informatie en inspiratie op het gebied van douchewanden en deuren vind je bij product in beeld. Je vindt hier veel verschillende producten en oplossingen voor de (inloop)douche. Bezoek ook eens onze inspiratie-borden op Pinterest. Via onze brochure-service kan je gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie. 

Bewaren

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen