Badkamermeubel Exclusive XL van Primabad

Badkamermeubel Exclusive XL van Primabad

De nieuwe Exclusive XL badkamermeubels van Primabad hebben een strakke en eigentijdse vormgeving. Prachtige design meubels, waarmee de badkamer in individuele stijl kan worden ingericht. 

Eigentijdse design badkamermeubels van Primabad

De Exclusive XL badmeubels zijn het resultaat van de samensmelting van 2 meubellijnen, die al vele jaren zeer succesvol zijn. Door het zwevende meubel oogt de badkamer flink ruimer De greeploze afwerking of de combinatie met grepen zorgen voor een strakke en een eigentijdse vormgeving. De optionele LED-verlichting in de greeplijsten maken het plaatje compleet. De laden zijn voorzien van zelfsluiting. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Klik op de foto's voor meer informatie over Exclusive XL van Primabad.

Greeploos badkamermeubel van hout met opzet wastafel - Exclusive XL van Primabad
Primabad heeft prachtige maatwerkspiegels tot 2800 mm. breed en nieuw zijn de HPL afdekbladen van 40 mm. dik tot 2800 mm. breed in 14 kleuren.

Wit badkamermeubel Exclusive XL met LED verlichting rondom de spiegel via Primabad
Mooi, sfeervol en praktisch zijn de spiegels met rondom LED verlichting

Over Primabad

Primabad verdiept zich al vele jaren in de wensen van de dagelijkse gebruikers van badkamers. De ontwikkeling staat bij Primabad op het hoogste niveau met inachtneming van bouwkundige mogelijkheden en het modieuze beeld wat bij iedere badkamer een eigen gezicht kent.

Brochure over Badkamermeubel Exclusive XL van Primabad aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP