Dreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad

Dreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad

Badkamerexpert Primabad uit Veghel is al sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van sanitair. Ontwikkeling staat immer centraal bij Primabad en dit wordt uiterst zorgvuldig gecombineerd met de speciale Primabad-eis dat elke badkamer past in de huidige trend en een unieke uitstraling heeft. Het resultaat vertaalt zich in sfeervolle, rustgevende, stijlvolle badkamermeubelen van hoge kwaliteit met zorgvuldige afwerking.

Primabad Original badkamer serie
Foto: Primabad ORIGINAL lijn

De nieuwste ontwerpen badkamermeubelen ontworpen door Primabad is de greeploze serie ‘De Dreamz’. De combinatie van vooruitstekende zijpanelen en de greeploze afwerking zorgen voor een strakke en eigentijdse vormgeving. Een groot scala aan spiegels, verlichting,  kasten en wastafelbladen maakt het mogelijk uw ideale meubel samen te stellen. De luxe laden zijn voorzien van sluitdemping. De Dreamz serie is leverbaar in 7 breedtematen, 3 bladsoorten, 21 kastkleuren en 31 frontkleuren.

Primabad Dreamz badkamermeubel
Foto: Primabad Dreamz lijn

Verrassend in de ORIGINAL lijn is de geïntegreerde sfeervolle LED verlichting. In alle meubellijnen speelt verlichting een belangrijke rol. Spiegels en spiegelkasten zijn mogelijk met deze ingebouwde lichtbron. De fraaie lichtopbrengst die zowel de bovenzijde als ook de onderzijde een extra dimensie geeft.

Brochure over Dreamz: Greeploos badkamermeubel van Primabad aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP