Luca Sanitair - Meer van het merk Luca Sanitair

Product in beeld 33 Nieuws 16 Dealers 51

Luca Sanitair nieuwste baden

Luca Sanitair heeft zijn assortiment baden uitgebreid met een aantal vrijstaande acryl baden, back to wall acryl baden, inbouwbaden en solid surface baden in kleur. De nieuwe solid... meer »

Luca Steel frame badkamermeubels

Luca Steel geeft een extra dimensie in de badkamer die nog niet eerder mogelijk was. Met Luca Steel, het nieuwe private label van Luca Sanitair, en het overige Luca assortimen... meer »

Bongio T-mix wastafelmengkraan

Bongio wand wastafelmengkraan 22 cm uitloop 24 mm doorsnee, mat zwart.... meer »

Luca Steel fonteinset

Fonteinset Luca Steel Frame 40x22x25h zonder sifon en kraan, kleur: mat wit/zwart... meer »

Bongio wandfontein mat zwart

Wandfontein rond 27x24x12h van solid surface, alleen te combineren met wandkraan. Ook beschikbaar in wit glans, mat wit of camsocio (olijfgroen).... meer »

Luca Sanitair Globo Incantho meubellijn

Luca Sanitair haalt met Globo een totaal nieuwe meubellijn in huis! De Incantho collectie is ontworpen om het hedendaagse karakter van de badkamer te interpreteren met de aanwezigh... meer »

Luca Sanitair Douche Primo Kranen 2.0

De Primo douchekranen van Luca Sanitair zijn uitgevoerd in chroom. U heeft keuze uit een inbouw thermostaatkraan met hoofddouche, arm en haddoucheset. De opbouwdoucheset is evenee... meer »

Luca Sanitair Primo Wastafel Kranen 2.0

Luca Sanitair heeft diverse wastafelkranen in het assortiment. De Primo Kranen 2.0 zijn uitgevoerd in chroom. Bediening is eenvoudig via het eenhendelsysteem. De kranen worden zond... meer »

Luca Sanitair Luca douchewanden

Met de douchewanden uit de Luca serie van Luca Sanitair creëert u een aangename inloopdouche. U heeft keuze uit vaste en draaibare douchewanden in diverse afmetingen. Alle wan... meer »

Vrijstaand bad LUVA1800A

LUVA1800A - Vrijstaand bad solid surface met overloop, 180x80x60h 160kg incl. afvoerset klikplug chroom, sifon met flex afvoerpijp 40mm (afvoer steekt 2 tot 6 cm onder bad uit) - A... meer »

Luca Sanitair D.A.S. design radiatoren

Luca Sanitair leverts als enige in Nederland D.A.S. design radiatoren! Deze Italiaanse design radiatoren zijn innovatief en van hoge kwaliteit. D.A.S. heeft veel verschillende seri... meer »

LUVA 1850 vrijstaand bad

Het LUVA1850 vrijstaande solid surface bad in mat wit van Luca Sanitair is 100% Italiaans en van hoogwaardige kwaliteit. In combinatie met de Bongio vrijstaande badkraan chroom me... meer »

Luca Sanitair - Globo Senzabrida randloze toiletten

Luca Sanitair introduceert de nieuwe Senzabrida toiletten zonder spoelrand van Globo. Bij deze toiletten ligt de focus op de waterwegvloeiing vanuit één punt aan de a... meer »

Luca Bagno Hi-Macs wastafel meubel

De serie Luca Bagno bestaat uit verschillende meubels van Hi-Macs, een nieuw soort Solid Surface materiaal. Met dit materiaal zijn veel maatwerk badkamermeubels te maken in verschi... meer »

Luca Sanitair - Luva Nissen (meervaks)

Luca Nissen met 2 schappen – 59,5 x 29,5 x 8 cm LUVA1410-2: Wit glans – Stone Resin LUVA1411-2: Mat wit – Solid Surface LUVA1412-2: Antraciet mat – Stone Resin Luca ... meer »

Luca Sanitair - LUVA1320

LUVA1320: Opzetwastafel wit glans - 40x40x15 cm - Mineral Stone - Dunne rand van 8mm LUVA1320M: Opzetwastafel mat wit - 40x40x15 cm - Solid Surface - Dunne rand van 8mm... meer »

Luca Sanitair - LUVA1850

Vrijstaand bad van mineral stone met overloop, inclusief afvoerset klikplug chroom, sifon met flex afvoerpijp 40mm (afvoer steekt 2 tot 6 cm onder bad uit) Afmetingen: 183x85x6... meer »

Luca Sanitair - LUVA1800

Vrijstaand bad van mineral stone met overloop, inclusief afvoerset klikplug chroom, sifon met flex afvoerpijp 40mm (afvoer steekt 2 tot 6 cm onder bad uit) Afmetingen: 180x80x60... meer »

Luca Sanitair - LUPA1780CR

Vrijstaand bad van acryl uit een stuk met overloop. Inclusief afvoerset klikplug chroom (ook beschikbaar geborsteld nikkel), sifon met flex afvoerpijp 40mm (sifon steekt er 4cm ond... meer »

Globo opzetwastafels van keramiek in kleur

De keramieken opzetwastafels van het Italiaanse design Globo hebben polychrome kleuren, gefocust op de mogelijkheden die kleur kan geven aan een materiaal zoals keramiek. Dit wordt... meer »

Toilet Fusion Pure Rim met vrije spoelrand

Fusion ‘Pure Rim’ toilet van Hatria heeft een vrije spoelrand (Rim free) en is daardoor zeer hygiënisch. Dit toilet van keramiek is niet alleen esthetisch bijzonde... meer »

Kranenserie Time2020 van Bongio

De serie Time2020 van het Italiaanse topmerk Bongio is bijzonder compleet en bestaat uit een groot assortiment van wastafel-, wand-, douche- en badkranen, zowel voor op- en inbouw ... meer »

Luca muurnissen voor de badkamer

De muurnissen van Luca Sanitair is een kant-en-klare lijn moderne nissen van het eigen merk Luca. De muurnissen zijn gemaakt van Solid Surface en verkrijgbaar in drie uitvoeringen ... meer »

LUVA 1775 vrijstaand bad Luca Sanitair

Een bad met een Italiaans signatuur: het nieuwe LUVA ligbad heeft een prachtige afwerking en groot ligcomfort! Het riante ligbad LUVA1775 is gemaakt van mineral stone en heeft een ... meer »

LucaWood houten wastafelmeubel Kolibri

LucaWood massief houten wastafelmeubel Kolibri is gemaakt van duurzaam Europees eiken en bewerkt met een oliedragende 2 componenten Monocoat lak. Met de Kolibri meubelen is maatwer... meer »

LucaWood eiken wastafelbladen op maat

De Iris wastafelbladen worden op maat gemaakt van duurzaam Europees eiken en voorzien van een verborgen ophanging, bijzondere handdoekuitsparing en met een afwerking in een negenta... meer »

Waskom LUVA solid surface

De LUVA opzetwaskom solid surface is mat wit en zonder overloop. De opzetwaskom is gemaakt in lijn met het ontwerp van het LUVA1800M mat wit bad en past daarom qua vormgeving perfe... meer »

Badkrukje LUVA - Luca Sanitair

Het bijzondere design van het badkamer krukje LUVA is ontwikkeld op basis van het al bestaande ontwerp van het LUVA ligbad. Het badkrukje is gemaakt van het composietmateriaal soli... meer »

Vrijstaand bad Meg11 Galassia

Het Italiaanse design bad uit de Meg11 serie van Galassia (188x88x69) is een eyecatcher in de badkamer. Het design kan in de badkamer doorgevoerd worden met bijpassend keramisch sa... meer »

Waskom opbouw EL serie Galassia

De keramische opbouw wastafel uit de EL serie van Galassia heeft een uitgesproken mooi Italiaans design en is een juweel voor de badkamer. Het design kan in de badkamer doorgevoerd... meer »

Vrijstaande baden Luca Vasca solid surface

De schitterende vrijstaande baden van de Luca Vasca serie van Luca Sanitair zijn er nu ook gemaakt van het composietmateriaal solid surface en is verkrijgbaar in mat wit. Deze vrij... meer »

Waskom Luca Vasca ovaal

De waskom Luca Vasca van Luca Sanitair is zowel ovaal, rond als in een ei-vorm verkrijgbaar. De waskom is massief gegoten van mineral stone en heeft een slank design met een dunne ... meer »

Hatria Fusion wandcloset soft close

De wandclosets van Hatria kunnen worden geleverd met een vernieuwde vlakke 'soft close' zitting. De wandclosets van de serie Fusion & Fusion Q zijn ontworpen door de Italiaanse... meer »