Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Luca Sanitair heeft 22 designkranen in 17 verschillende kleuren

Kranenserie Squadra van het Italiaanse merk Bongio is nieuw is het assortiment van Luca Sanitair. De tijdloze ontwerpen bevatten 22 designkranen in maar liefst 17 verschillende kleuren, zoals de populaire kleuren chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en goud. Er zijn diverse soorten kranen verkrijgbaar, waaronder badmengkranen, thermostaatkranen, hoofddouches, douchesets en wastafelmengkranen. En natuurlijk is alles te matchen met bijpassende accessoires.

Eenvoudig te installeren

Alles kreeg aandacht, zowel het design als de techniek erachter, om de installatie een stuk eenvoudiger te maken. Dat betekent dat de inbouwkranen zijn ontworpen met vaste onderdelen en een installatiebrug. Sommige inbouwdelen zijn hierbij voorzien van een voorgemonteerde installatieplaat die in een keer aan de wand bevestigd kan worden. De kranen die hier niet over beschikken kunnen met een simpele schroefbevestiging vast gemaakt worden. Dat maakt ophangen een stuk gemakkelijker voor de consument.

Waterbesparing zonder comfortverlies

Water besparen is belangrijker dan ooit. Daarom zijn de Squadra kranen geproduceerd met het Energy Economy System, wat betekent dat ze minder water verbruiken. Alle kranen en douchekoppen zijn uitgerust met een beluchter met debietbegrenzer en koud water startfunctie, die ervoor zorgen dat de wateropbrengst wordt teruggebracht tot 8 liter per minuut. Dit zorgt voor een vermindering van de hoeveelheid water die wordt gebruikt, zonder hierbij in te leveren op comfort.

 

Wil je meer weten over de Italiaanse badkamerproducten van Luca Sanitair? Bezoek een verkooppunt in jouw omgeving.

Meer mooie producten van Luca Sanitair vind je hier

BROCHURE AANVRAGEN

Luca Sanitair -
Luca Sanitair

Informatie aanvragen bij Luca Sanitair

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen