pinterest
Zo richt je je toilet in

Zo richt je je toilet in

Luca Santair is de specialist als het gaat om het inrichten van de badkamer en het toilet. Geen wonder dat we tips op dat gebied ter harte nemen. Omdat het het kleinste kamertje van het huis is, 'vergeten' we vaak de inrichting, terwijl we er veel tijd doorbrengen. Deze tips geven je inspiratie om zelf aan de slag te gaan met jouw toiletruimte.

De pot

FotoZo richt je je toilet in

Gemiddeld zitten we 50 minuten per week op het toilet. Dat lijkt niet veel, maar bij elkaar opgeteld is dat ongeveer 43 uur per jaar. Het is dus belangrijk dat de pot comfortabel zit en functioneel te bedienen is. Design volgt daarop. Je kunt kiezen uit een staand toilet of een wandcloset. Een wandcloset heeft meestal de voorkeur, omdat deze mooi in de muur verwerkt kan worden en gemakkelijk schoon te houden is. Wie milieubewust woont en leeft, kan eens kijken naar de verschillende waterbesparende toiletten.

Toilet met een kleurtje

FotoZo richt je je toilet in

De kleur van het toilet is ook een hot item tegenwoordig. Want wit hoeft allang niet meer. Zoals op de foto te zien, kun je kiezen voor een zwarte variant. Wil je nog meer opvallen, dan zijn er tegenwoordig ook gouden potten! En om de styling compleet te maken, hang je gewoon een compacte fonteinopstelling in dezelfde kleur aan de muur. Het is fijn om gelijk na je toiletbezoek de handen in dezelfde ruimte te kunnen wassen en drogen.  

En dan de accessoires

FotoZo richt je je toilet in

De inrichting van de toiletruimte maak je af met de accessoires. Die geven direct sfeer. Denk aan een toiletrolhouder, een toiletborstel, een handdoekrekje of een zeephouder. Ook dit is allemaal in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Zodoende kun je de accessoires perfect afstemmen op de rest. Zachte handdoeken, heerlijke geuren en kaarsen maken het kleinste kamertje in huis zo gezellig dat we hier massaal nog meer tijd gaan spenderen.

Fotografie: Plan2000

Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Informatie aanvragen bij Luca Sanitair

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen