Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website

Kleur in de badkamer met accessoires, planten en gekleurd sanitair

Voor badkamers is een naturel kleurenpalet nog altijd populair. Toch zien we ook steeds meer kleur in de moderne badkamer! Wanneer je de kleurentrend in je badkamer wilt toepassen, kan je ervoor kiezen om de ruimte een complete make-over te geven. Maar het is ook mogelijk om met een paar simpele aanpassingen een kleurrijke look te creëren. Benieuwd hoe je dit kunt doen? In dit artikel geven we een aantal tips en ideeën.

Gekleurd sanitair

Een zwart bad, groen toilet of roze wastafel? Wat vroeger ondenkbaar was, is nu allemaal mogelijk. Met gekleurd sanitair creëer je een stijlvolle en warme sfeer in je badkamer. Je kunt het sanitair bijvoorbeeld aanpassen op de kleur van je tegels of muurverf om een harmonieus geheel van de ruimte te maken. Voor kleurinspiratie kun je eens kijken wat er mogelijk is bij het Italiaanse merk Globo

Gekleurde kranen

Door je standaard kraan te vervangen voor een gekleurde kraan, geef je met een kleine verandering een mooi kleuraccent aan je badkamer. Bij Luca Sanitair kun je terecht voor de mooiste gekleurde kranen in verschillende tinten. Squadra is met 17 kleuropties de meest veelzijdige en kleurrijke kranenserie. Hieronder vallen de populaire kleuren geborsteld nikkel, matzwart en goud. Daarnaast zijn er ook kranen verkrijgbaar in 'living finishes', die op natuurlijke wijze van kleur veranderen. 

Verven

Een simpele en budgetvriendelijke aanpassing waarmee je een totaal andere uitstraling aan je badkamer of toiletruimte kunt geven, is door de ruimte te verven. Twijfel je tussen verschillende kleuren? Dan kun je vooraf heel gemakkelijk een aantal verftesters aanbrengen. Zo zie je meteen of de kleur mooi matcht met het sanitair en hoe deze met verschillende lichtinvallen oogt. Ook tegels kun je een nieuwe kleur geven met een speciale waterbestendige tweecomponentenverf. 


Planten

Een botanische badkamer is helemaal hip en trendy op dit moment. Met planten geef je de badkamer een natuurlijke en groene sfeer. Maar naast dat het er leuk uitziet, hebben planten ook nog eens gezondheidsvoordelen. Door een plant in je badkamer te zetten, wordt de luchtkwaliteit namelijk meteen verbeterd. De planten nemen vocht op en elimineren bacteriën. Daarnaast werkt groen in je badkamer ook nog eens kalmerend!


Op zoek naar meer badkamerinspiratie? Bekijk hier een aantal binnenkijkers met badkamers in verschillende stijlen. Kun je hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan contact op met een van onze dealers. Zij helpen je graag verder. 

Foto's: Ontwerp: Plan2000

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen