Sanidrõme

De betere badkamer

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website

Gekleurde kranen en douches van hansgrohe

Nog nooit was er zo veel keuze in kleur voor in de badkamer. Kranen lopen daarbij voorop. Kies met de gekleurde kranen én douches van hansgrohe uit mat zwart, mat wit, Brushed Bronze (geborsteld brons), Brushed Black Chrome (geborsteld zwart-chroom) of Polished Gold Optic (glanzend gepolijst goud) en creëert een badkamer zo uniek als u zelf. Met de FinishPlus kleurencollectie van hansgrohe komt uw persoonlijke badkamerstijl tot leven en worden de wastafel, het bad en de douche uw favoriete plekken.   

Ultieme regendouche met de hansgrohe PowderRain

Wilt u ook genieten van een heerlijke regendouche? Met de PowderRain van hansgrohe ervaart u een ultieme douchesensatie met volle, krachtige waterstralen en tegelijkertijd zacht en fluisterstil. Dankzij duizenden minuscule waterdruppels ontstaat een volle douchestraal die uw lichaam als een zachte cocon van warm water omhult en pure ontspanning garandeert. Bovendien spoelen PowderRain regendouches zeep of shampoo snel en makkelijk weg. Nu ook verkrijgbaar in de FinishPlus kleurencollectie!

Innovatie in uw badkamer

Achter al die kleur en glans schuilen de slimme innovaties van hansgrohe: of het nu gaat om water besparen met EcoSmart, extra schoonmaakgemak met QuickClean of extra veilig door CoolContact. Van wastafelkraan tot regendouche en van waterbesparend tot energiezuinig: veel hansgrohe producten in kleur zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. 

Vakkundige installatie van uw kranen en douchesets

Naast uitstekende kwaliteit en stijlvol design is het van essentieel belang dat uw kranen en douchesets vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw badkamer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de kranen en douchesets van hansgrohe bij Sanidrõme

Benieuwd naar de gekleurde kranen en douchesets van hansgrohe? Of wilt u meer weten over de PowderRain? Kom langs bij één van de Sanidrõme showrooms en laat u inspireren door de vele badkameropstellingen met verschillende kranen en douchesets van hansgrohe. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen