pinterest
Wandcloset | X2O

Wandcloset | X2O

Overweeg je om je toilet te vervangen? Denk dan eens aan een wandcloset van X2O voor je badkamer of toiletruimte. Naast praktisch te zijn, geeft een hangtoilet ook een moderne en minimalistische uitstraling.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een hangend toilet. Allereerst is een wandcloset zeer praktisch. Omdat het toilet hangt en niet op de grond staat, is het gemakkelijk schoon te maken onder de pot. Dit betekent dat je de vloer onder het hangtoilet moeiteloos schoon kunt houden.

Bovendien worden inbouwreservoirs van een hangend toilet meestal in de muur geplaatst, waardoor het een moderne en minimalistische uitstraling heeft.

Hoewel niemand graag het toilet schoonmaakt, wordt dit met de easy clean zitting een stuk eenvoudiger. Je kunt deze zitting namelijk gemakkelijk loskoppelen van de toiletpot en weer terugplaatsen.

Hierdoor hoef je niet langer onder de zitting van het hangtoilet te poetsen, maar kun je deze gewoon verwijderen tijdens het schoonmaken. Na het poetsen zet je de zitting weer terug.

Bij X2O vind je verschillende soorten toiletten van diverse merken. Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen