pinterest
Badkamerrenovatie | X2O badkamers

Badkamerrenovatie | X2O badkamers

Ben je van plan je huidige badkamer een make-over te geven? Wil je misschien dat oude bad vervangen door een ruime inloopdouche? Of je wil een extra toilet installeren op je badkamer? Wat de reden van je renovatie ook is, bij X²O ben je aan het juiste adres. Onze experts helpen je graag met dit project om te zorgen voor een geslaagde badkamerrenovatie.
De fases van een badkamerrenovatie

Sta jij op het punt om je badkamer aan te pakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, wij helpen je graag.

Voordat je de sloophamer in de hand neemt, is het belangrijk om te bedenken en kiezen hoe je nieuwe badkamer eruit zal zien. Het kan je daarbij helpen om eerst veel inspiratie op te doen, zodat je de juiste keuzes maakt. Op onze Pinterest borden vind je bijvoorbeeld badkamers in uiteenlopende stijlen. Je kan ook onze make-over blogs in detail bekijken en zo je producten kiezen. Verzamel vervolgens je favoriete foto's en producten op een moodboard en bespreek dit met je showroomadviseur tijdens je bezoek.

Je verlanglijstje opmaken
De echte knopen doorhakken doe je natuurlijk pas na het opmeten van je badkamerruimte. De juiste afmetingen kennen is van onschatbare waarde om je ruimte in te kunnen richten. Denk vervolgens na over welke badkameritems voor jou onmisbaar zijn. Wil je een bad of een douche? Welk meubel is jouw favoriet? Is er een radiator nodig om de ruimte te verwarmen? Houd je ruimte over voor een toilet?

Moeilijk om te kiezen?

Onze badkameradviseurs helpen je graag. Plannen maar! Als alle puzzelstukjes op zijn plaats liggen, is het tijd om te kiezen. Ga op zoek naar de perfecte spiegel en de meest mooie kranen. Vergeet ook zeker geen nieuwe vloer- en wandbekleding te kiezen. Daarna is het tijd om langzaam uit te kijken naar die prachtige badkamer. Wees voorbereid op je showroombezoek Graag samen met één van onze experts jouw nieuwe droombadkamer uitzoeken?

Ga goed voorbereid op pad! - Maak een schets van de ruimte met de juiste afmetingen en teken eventuele ramen en deuren in. - Maak foto's van de huidige ruimte - of je nu een nieuwbouwhuis of bestaande badkamerruimte hebt. - Breng wat sfeerbeelden mee om aan te geven wat je mooi vindt. Soms spreken beelden beter dan het uitleggen van jouw stijl.

 Op zoek naar de dichtstbijzijnde showroom? Kijk op x2o.nl/showrooms Tot snel!

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen