pinterest
Badkamer in zwart en wit | X2O

Badkamer in zwart en wit | X2O

De kleurcombinatie van zwart en wit wordt veel toegepast in woonstijlen. Deze contrastmix toepassen in de badkamer geeft deze ruimte een stijlvolle look. Bij X²O vind je badkamermeubels en -accessoires die passen bij deze look.

Heb je geen behoefte aan een volledig nieuwe badkamer, maar wil je wel graag je badkamer nieuw leven inblazen? Dan kan je met zwart kraanwerk en zwarte accessoires zorgen voor een ware mini-makeover in jouw witte badkamer.

Toch van plan om je volledige badkamer te vernieuwen? Er zijn verschillende manieren waarop je zwart in je totaalproject kan integreren.

Kies je voor een badkamermeubel in zwarte lak of zwarte eik? Of vul je een wit of licht houten badkamermeubel aan met een granieten wastafelblad? Onder je meubel kan je zwarte frames plaatsen voor een verfijnd accent. Bovendien kun je bij de spiegel kiezen voor een subtiele zwarte aluminium rand.

Een zwart framed doucheglas of zwarte doucheprofielen maken van je douche een unieke eyecatcher. Combineer met zwart kraanwerk voor maximaal effect.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen