pinterest
Bubbelbad | X2O

BUBBELBAD | X2O

Bubbelbad | X2O

In de badkamer kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Een lange douche of een aangenaam bad kan helpen om je gedachten te verzetten en je lichaam te ontspannen. Wil je je ontspanningsmoment in de badkamer naar een hoger niveau tillen? Dan kun je kiezen voor een bubbelbad van X2O en zo het echte wellnessgevoel creëren, gewoon in je eigen badkamer!

Bubbelbaden, ook wel bekend als whirlpoolbaden of massagebaden, zijn een alternatief voor de bekende jacuzzi's. Ze zijn uitgerust met een unieke technologie van luchtstralen en waterstralen.

De combinatie van lucht- en waterstralen zorgt ervoor dat je spieren heerlijk worden gemasseerd terwijl je geniet van je bad. Het nemen van een bubbelbad heeft een positief effect op je spieren, waarbij de intensiteit van de massage zowel ontspannend als verkwikkend kan zijn. Bovendien heeft een bubbelbad een positief effect op je gemoedstoestand en stressniveau.

Luca Varess is een gerenommeerd merk dat al jarenlang hoogwaardige badkamervoorzieningen produceert. Naast standaard baden en douches biedt dit merk ook een hoogwaardig bubbelbad voor twee personen aan.

Het Luca Varess whirlpoolbad behoort tot de beste massagebaden van dit moment. X2O heeft in de loop der jaren een uitgebreid assortiment aan sanitaire voorzieningen opgebouwd. Naast massagebaden kun je bij hen ook terecht voor 'standaard' ligbaden of douches.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen