pinterest
Hoekbaden | X2O badkamers

Hoekbaden | X2O badkamers

Wil je wel een bad, maar is de ruimte in de badkamer beperkt? Een hoekbad van X²O badkamers is stijlvol in iedere hoek. Ale hoekbaden zijn beschikbaar met de hoek™ links én rechts. Een hoekbad van Luca Varess is ideaal voor wie het strakke design van een vrijstaand bad wil combineren met een ruimtebesparende hoekopstelling.

Het Zigga hoekbad (foto's) van Balmani is op z'n minst uitzonderlijk te noemen. Dit bad springt in het oog met zijn unieke ontwerp en hoogstaande kwaliteit. Het is niet voor niets dat solid surface tegenwoordig één van de populairste materialen in de badkamerwereld is! Met dit bad ben je dus verzekerd van een duurzame oplossing die ook nog eens bijzonder stijlvol is.

Een vrijstaand bad geeft je badkamer meteen cachet. Zijn veel tierlantijntjes of een te opvallend design niet jouw smaak? In dat geval is dit vrijstaande Paulo bad van Linie ideaal. Dit bad heeft een heel bescheiden ontwerp, maar biedt wel het nodige comfort dat je van een ligbad verlangt. Het is groot genoeg voor twee personen.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan.

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen